KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Wc asukoht rikkuse tsoonis

Huviline 28.07.2017 07:46

Tere,

Palun öelge, mida teha kui tualett ruum koos dušiga asub rikkuse tsoonis (vasakult nurgast mööda maja tagumist-sise seina tuleb esmalt dušš, wc pott ja kraanikauss)? Abikaasaga oleme vee ja puu märgid, lapsed tuli ja maa.
Ettetänades

Tsiteeri

Siret Seeder 31.07.2017 21:30

Tere. Kõik on korras, ära ise negatiivsust sisse too. Rikkuse, rahulolu tsoon kannab endast Puu elemendi energiat. Vannituba, saun ja tualettruum aga Vee elemendi energiat. Vesi aga toidab ja kastab Puud. Seega pole põhjust muret ligi tõmmata. Küll aga tuleb jälgida, et see ruum on korras, et tualettpoti kaas on suletud asendis (ka vee laskmise ajal), et kraanid ei tilgu ja torud ei ummistu.
Värvivalikus ei soovita antud ruumis kasutada valget (pott, kraanikauss, vann on niikuinii), must-valget, metalset, kulda, pruuni, kollast.
Tule lapse toas peaks olema kindlasti Puu, Tule ja Maa energia. Maa aasta lapse toas Tuli, Maa, Metall energiad ning teie magamistoas kindlasti Puu ja Vesi (hea kui on Tuld natuke ja Metalli natuke).
Tervitades, Siret
meie e-pood: www.eestiomafengshui.ee
koduleht: www.seeder.ee
reisid Aasiasse: www.seederreisid.ee

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.