SOOVITA HEAD ...

Majaklaaside toonimine ja kiletamine.

toonkile 05.03.2012 10:50

Paigaldame turvakile, mis kaitseb Sinu kodu ja äripindu soovimatute külaliste eest ja talub ka kõvemaid lööke vastu klaasi, hoides klaasi ühes tükis. Turvakilest saab läbi enamasti ainult kirvega vaeva nähes ning see võtab metsikult aega ning vaeva.

Paigaldame dekoratiivkile, mis annab Sinu kontori- või koduklaasidele stiilse väljanägemise. Dekoratiivkile on mattkile millest lõigatakse välja muster Sinu soovi järgi.

Paigaldame peegelkile, millest on ülimalt raske läbi näha - peegelkile on hea kasutada näiteks klaasist sauna seinade korral või juhul kui saunal on aknad. Peegelkile pakume nii pronks- kui ka hõbetooni.

Paigaldame mattkile, mida on hea kasutada dushinurkades või maja akendel kus on vaja valguse läbipaistvust kuid nähtavus ei ole oluline.

www.toonkile.ee
info@toonkile.ee

Tsiteeri

Galina Slautina 24.12.2019 13:10

Tere
soovin teada kui palju maksab mattkile aknale , suurus: 1010mm *345 mm

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.