SOOVITA HEAD ...

KATUSEGA kümblustünn

TunMan 12.02.2013 15:11

Katusega kümblustünn www.tunman.ee
Kvaliteetne materjal, hoolikad meistrid ning tohutu pühendumus ning austus saunakultuuri vastu muudavad Tunman kümblustünnid eriliseks. Tunman kümblustünnid on looduslikud, ökonoomilised, mobiilsed, turvalised ning mis kõige tähtsam – kümblustünni saab kasutada aastaringselt.

Aastaringne kasutus ja mobiilsus võimaldab sul päevast alati maksimumi võtta. Vii tünn täpselt sinna kuhu soovid. Suvel naudi rohelust ja värskendavat järvevett ning talvel saad karastada end jääaugus või karges lumes. Tunmani kümblustünnid on sulle igal aastaajal seltsiks.

Kümblustünn on kordades soodsam ja targem valik, kui basseini ehitamine. Lisaks on selle ülalpidamiskulud minimaalsed. Sa ei pea maksma üüratuid elektriarveid aga hoolduskulusid. Tünn on praktiline ja saab rahakotiga hästi läbi.

Tsiteeri

Maisd 03.03.2013 13:10

dfgsdf 14.07.2013 10:32

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.