KÜSI NÕU VÄRVISPETSIALISTILT

palgi toonimine õliga

Kristina 05.02.2010 13:57

Tegemist palkmajaga - suur, käsitsi tahutud kantpalk. Põrandale läheb tehases õlitatud (värvitu) tammelaud (1-lip parkett). Sein on hetkel hele, sooviks seina toonida põrandaga võimalikult sarnaseks. Millega võiks seda teha?

Tsiteeri

Kristina 05.02.2010 13:59

Sama palkmaja, mis eelmises kirjas, kuid nüüd jõuame õue! Kas hele tõrvaõli jääb pigem läikiv, matt, hallikas, kollakas? Milega veel palki saaks väljast viimistleda, et tulemus jääks suht hele, kuid samas selline pehme, matt, pigem beezikas-hallikas, kindlasti mitte kollakas-oranzikas!

Tsiteeri

Raul 05.02.2010 14:11

Sisetingimustes võib palkpinna viimistleda toonitava vesialuselise laki tüüpi palgikaitseainega (näit. Tikkurila Paneeli-Ässä hirsisuoja) või toonitava õliga või. Viimane toode momendil sortimendist puudub.

Tsiteeri

janno 15.02.2010 11:59

Tere.

Pakuks Liberoni tootevalikust toonitud seinavaha
http://www.vunder.ee/shop/index.php?id=2496

Lisainfo: liberon@vunder.ee

Terv,

Janno

Tsiteeri

Raul 20.02.2010 21:56

Vahade kasutamist piirab nende väiksem pesemis- ja kulumiskindlus võrreldes õliga või akrülaatsideaine baasil oleva palgikaitseainega.

Tsiteeri

Janno 25.03.2010 10:57

Bloom seinavaha erineb analoogidest selle poolest, et on pestav ja kulumiskindel. Teine küsimus muidugi see kui palju seinale kulumist tekib?!
Bloomi vaha on veebaasil toode, mis katab väga hästi ka ühe kihiga ja omab ka EL ökomärgist.
Vaadata saab asja ka selliselt lingilt: http://www.youtube.com/watch?v=De28hODaP6Q

Terv,

Janno
5176758

Tsiteeri

merike 17.04.2010 14:37

Mina tegin Remmersiga. Abikaasa küsis nii paludelt, kes millega tegi. Kõik tegid õlidega a vahadega. Lõpuks sain kellegilt teada, et tegi ka nagu teie plaanite, kuid lõpuks tegi ikka remmersiga, äi püsiv, ei pidanud iga aasta uuesti üle tegema. Sain selle kohta ka kinnitust, et remmersi puidulasuurid on parimad võidumajalt saaremaa sisekuundajalt. UUri ise parima sisekujundaja auhinnatud maja 2009 . Kui otsid siis leiad. See, et öko tahad olla, ei ole ka normaalne alati. Palkmaja ise on juba hea auraga. Raha ja kvalittet on 2 märksõna, mida ei tasu unustada.
Palkmajaehitaa , kes loodab sügiseks sisse saada.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.