KÜSI NÕU VÄRVISPETSIALISTILT

köök-elutoa põranda värv

helen 08.02.2011 14:30

Tere! Sooviks avatud planeeringuga köök-elutuppa vastupidavat, aga samas ka mõnusat sooja põrandat. Kas värvitud põrand sobiks ja millist värvi sel juhul soovitaksite? Kuna peres on väikesed lapsed, siis eelistaks võimalikult tervisesõbralikumaid variante, aga kas need on jälle piisavalt pleki- ja kulumiskindlad?
Ette tänades,
Helen

Tsiteeri

Meelis 08.02.2011 14:45

Põranda soojuse panevad üldiselt paika põranda aluskonstruktsioon (kui hästi on soojustatud, kas on betoon- või laudpõrand) ning ka see, kas on põrandaküte. Värvikiht mõjutab põranda soojust suhteliselt vähe. Tikkurila pakub põrandavärvina laudpõrandale või betoonpõrandale värvi VIVAFLOOR - http://www.vivacolor.ee/?op=body&id=133&cid=81&cgid= . Puitpõrandate puhul tuleb kõne alla ka lakkimine või õlitamine, mis on looduslikumad ning naturaalsemad viimistlusvõimalused.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.