KÜSI NÕU VÄRVISPETSIALISTILT

Köögi värvid

Mait 01.11.2016 11:51

Olemasoleva köögi kirjeldus. ca 7 m2. 4 seina.
Üks sein on praktiliselt akent täis. Kui seista akna vastas siis vasakule poole mahub külmkapp ja parem pool ehk siis paremas seinas jookseb madal seinakapp ukseni välja, mis tuleks üle värvida.
Akna vastas olevas seinas on ehitatud pliit ja pliidi kohal on savikivist laotud sein. Lagi on valge.
Köök on põhja poolne.
Mis võiks olla seina värv ja kapi värv. Tahaks kapi kohale riiuli panna veel
Aitäh

Tsiteeri

Kristi 01.11.2016 15:17

Tere!

Kuna kirjeldusest ei selgu, mis toonis on pliit, savikivist sein ja põrand, niisiis on raske kindlaid toonikoode Teile pakkuda. Köögi seinavärviks soovitan meie valikust pestavat seinavärvi Bindo 20 soojas heledas üldtoonis. Kapi värvimiseks sobib hästi mööblivärv Master Novus ning selle toon võiks mõjuda maheda kontrastina - olgu selleks oliivitoon, hallikassinine vms.
Täpset värvikoodi soovitan Teil tulla valima Tallinna või Tartu Värvikeskusesse, kus kaupluses kohapeal saate kujundajaga leida sobiva variandi. Parima tulemuse saamiseks võtke kaasa plaan ja/või pilte köögist.
Kõike kaunist,
Kristi

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.