KÜSI NÕU SOOJUSPUMPADE, KLIIMATEHNIKA SPETSIALISTILT

radiaator kolgib

taits 26.10.2009 18:30

kortermaja viimsis 4-korrust , ise elan esimesel , radiaator (malm) teeb õhtul kella 11 ajal ja hommikul kella 6 ajal kolkivat häält umbes poole tunni jagu ja nii ainult kütteperioodil. naabrid kuulevad seda ka aga kuna nendele kostub see vaiksemalt siis neid ei häiri. Mida teha -ajab vaikselt juba hulluks!!!!!!!!!!!!! olen kuulnud ,et kui küttesüsteemis käib vesi valepidi siis pidavat radikas kolkima.

Tsiteeri

ABC Kliima 26.10.2009 19:38

Jah, ilmselt nii ongi, et radiaatoril on peale- ja tagasivoolu toru vahetuses. Kui radiaatoril on ees reguleerventiil, siis see seda häält teebki. Katsuge kumb toru on kuumem, kas see, kus on regulaator vahel või teine, ehk siis ülemine või alumine. Kuumem toru peaks olema ülemine regulaatoriga toru.

Tsiteeri

taits 25.11.2009 18:29

tänan vastuse eest. radiaatori ees ei ole reguleerventiili (on tavalised kuulkraanid mis jäid pärast remonti) Katsusin nii ülemist kui alumist toru - vahet nagu pole, mõlemad ühtemoodi soojad. Kust saaks infi tegelase kohta kes tuleks kohale ja uuriks asja lähemalt?

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.