KÜSI NÕU SOOJUSPUMPADE, KLIIMATEHNIKA SPETSIALISTILT

õhksoojuspumba valimine.

Aarne Saar 02.05.2010 17:38

Tere!

Olen suhteliselt keerulise küsimuse ees: nimelt elan eramajas, kus 2 tuba oleks tarvis kütta õhksoojuspumba abil aga kuidas oleks seda tark teha, ei tea? Nimelt teisel korrusel asuv tuba asub nii, et soojus peaks igavesti suure-suure ringi tegema ja siis II korruse toa uksest sisse, mis tundub võimatu olevat. Kohal käinud neid seadmeid müüva töötaja puhul jäi vaid mulje, et oli tarvis 1 pump kiiresti maha müüa ja kogu lugu! Ehk saaksime sel teemal vestelda?

Tsiteeri

ABC Kliima 03.05.2010 22:07

Ma arvan, et väga head tulemust loota ei tasugi. Kui soojus peab läbima väga keerulise teekonna, et jõuda sihtpunkti, siis tavaliselt kulub selleks liiga palju aega ja tekib ebamugav temperatuuride vahe esimese ja teise korruse vahel. Mina soovitan Teil paigaldada seade sinna, kus sooja kõige rohkem vaja on. Kui mõlemas toas on ühed tingimused, siis soovitaksin seadme paigaldada esimesele korrusele, sest teisele korrusele jõuab mingi kogus soojust ikka. Teisel korrusel tuleks siis kasutada abikütteks mõnda muud kütteliiki. Samas, kui Te kahtlete, kas soojus liigub Teie majas piisavalt hästi, siis kutsuge spetsialist meie firmast endale koju ja ta nõustab Teid. Ilma objekti nägemata seda olukorda ära ei lahenda.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.