KÜSI NÕU SOOJUSPUMPADE, KLIIMATEHNIKA SPETSIALISTILT

Korrusmaja keskküte

Liis 06.03.2011 20:03

Küsiksin nõu-kui korrusmajas keskküte (,paraku aga köetakse liiast minu jaoks ja arved hüppavad lakke)kas on võimalik mingi muu lahendus leida,kuna sooviksin ise soojust reguleerida .
Ette tänades!

Tsiteeri

ABC Kliima 06.03.2011 20:49

On võimalik. Selles küsimuses peate nõu pidama ühistuga, sest lahendus peab olema terviklik ja hõlmama kõiki kortereid.

Tsiteeri

Liis 07.03.2011 10:13

Ühistuesinaine suht negatiivse hoiakuga alati ja pole just tegus ega kiire oma toimetustega-seega olen kindel et saan koheselt eitava vastuse.Kuna ei oskaks temaga edasi siis arutada seda teemat ega lahendusi pakkuda(kuna ise ei jaga seda üldse),kas on mul kuskilt võimalus ise hankida täpsemaid andmeid ja mis kulutusi selleks vaja läheb ja millest see küttesüsteemi vahetus üldse koosneb ja keda ,mida see hõlmab(kas kõik peavad minema uuele küttesüsteemile või saan ainult mina vahetada ) või on keegi konkreetne tegelane kes sellise asjaga meil tegeleb,,,,et ma lihtsalt igat vastust ei jääks uskuma ja kokkuvõttes teaksin kuidas asjad peaksid käima ja õiged on.Vabandan kui mõned küsimused tunduvad rumalad:)

Tsiteeri

ABC Kliima 07.03.2011 10:26

Temperatuuri reguleerimiseks madalamaks on küll võimalik paigaldada radiaatorite ette reguleerventiilid, mis hoiavad termostaadiga ruumitemperatuuri. Kahjuks aga ei ole minu andmetel võimalik maksta vähem sellise süsteemiga, sest arvestus käib ruutmeetri põhiselt. Kui kõikidele korteritele paigaldada reguleerventiilid ja soojusmõõtjad, siis saab hakata maksma vastvalat kasutatud soojusele. Kelle tuba on külmem, see maksab vähem. See aga eeldab, et kõik elanikud lähevad üle uuele süsteemile. Alaustama peate ühistust. Ühistu otsustab, kas on otstarbekas süsteemi uuendada või mitte. Ma tean ka juhuseid, kus pärast süsteemi uuendamist kulud hoopis kasvasid. Põhjus oli selles, et enne uuendustöid lihtsalt paljud korterid ei läinudki korralikult soojaks. Ilmselt on ka Teie majas selline olukord, et küttevee temperatuur on keeratud nende korterite pärast kõrgemaks, mis muidu jääksid külmaks ja siis tekibki olukord, kus osasid kortereid köetakse üle.

Tsiteeri

Liis 07.03.2011 14:41

Lähen esimestele läbirääkimistele:)
Suured tänud Teile !

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.