KÜSI NÕU PUHASTUS- JA PUHASTUSOHUTUSSPETSIALISTILT

Laminaat põrandal mõned kriimud

Mare 29.02.2012 14:46

Tere.Kas on võimalik millegiga töödelda et eemaldada mõned kriimud laminaat põrandalt.Kust osta head vahendit sellise põranda korrashoidmiseks.Tänud ette ja ootan vastust

Tsiteeri

Erki Tiivas 29.02.2012 17:38

Tere

Laminaadile annab väljanägemise pindmise kaitsekihi alla trükitud muster. Kui kaitsekiht on vigastatud ning selle all olev muster kriibitud, siis seda endisel kujul taastada ei ole võimalik. Tean, et mõne aja eest pakute veel ehituspoodides korrektorvildikaid teatud värvivalikus, millega sai leevendada vaatepilti. Sõltuvalt sellest kui sügavad või laiad on kriimud võib kaaluda a antud laminaaditahvli väljavahetamist. Kui Teil selle varu ei ole tasub küsida poest ega neil toda artiklit veel laos pole. Kauplus annab ka info kuidas plaati välja vahetada, kuna neid on erineva servakinnitusega. Kui otsustate proovida korrektorvildikaga, peab veenduma, et tegu ei oleks vesilahustuva värviga. Reeglina tähistatakse püsivärve kirjaga "Permanent".

Laminaatpõranda puhastamisel on kõige olulisem seda mitte märjalt teha, vaid nõnda, et mopiga liikudes kuivaks jälg kuni poole minutiga. Ainetest sobivad igapäevaseks hoolduspuhastuseks mõeldud ained. Ainet valides soovitan eelistada võimalikult tervist säästvaid. Olles puhastuskemikaalidega aastakümne tegelenud, pakun Chrisal aineid, nendega saab tutvuda lehel www.chrisal.ee. Laminaatpõranda jaoks on sobiv toode Economic või PIP Sanitary Cleaner, millel on koostises olevate probiootiliste bakterite tõttu tervislikku keskkonda soodustav mõju.

Edu,

Erki Tiivas

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.