KÜSI NÕU PUHASTUS- JA PUHASTUSOHUTUSSPETSIALISTILT

Katlakivi vannitoas

Kats 24.04.2012 14:31

Muret teeb katlakivi, mida ei suuda enam vannitoa põrandaplaatidelt eemaldada.
Oskate soovitada head vahendit, mis võtaks selle ära ja aitaks edaspidi ka tõrjuda?

Tsiteeri

Erki Tiivas 25.04.2012 10:48

Tere

Kui katlakivi on juba väga tülikas, siis võin julgelt soovitada Chrisal Acid Organic (professionaalidele), müüakse min 1L kontsentraadina. Tugeva katlakivi/rooste puhul tehakse 5-10% lahus, katlakivi tekke ennetamiseks ja kergete veesetete eemaldamiseks aga 2-5% lahust. On olemas ka kodukasutaja toode 500ml ja 1L pakendis ja lahjem nimega Acid Organic 50. Need ained (eriti profiversioon) toimivad kuitahes raske katlakivi puhul. Rohkem infot saab www.chrisal.ee ja seal olevast e-poest.

Parimat soovides

Erki Tiivas

Tsiteeri

Kats 26.04.2012 14:24

Tänud soovituse eest.
Kas tooted, mida soovitasite on need: http://www.clean24.eu/e-pood/index.php?route=product/search&keyword=Acid&category_id=0
"Orcanic" nimelist ei õnnestunud sealt leida.
Kas need on siis toimivamad kui kauplustes tavamüügis olevad katlakivi eemaldajad?

Tsiteeri

Erki Tiivas 27.04.2012 14:11

Tere

Võtke palun ühendust telefonil 6640005.
Jah, tegemist on ainetega, mida kasutatakse ka veekeskustes ja hotellides, kus on tarvis saavutada kiiresti väga hea tulemus.

Tervitan,

Erki Tiivas

Tsiteeri

Marika 15.10.2014 08:24

Mina proovisin seda Acid Organic'ut ja peab tunnistama, et see tõesti toimib ja väga hästi. Meie dušši põrand ja klaasseinad olid ikka väga hulluks juba läinud ja põrandal mõnes kohas oli korralik valge korp katlakivi. Hullematele kohtadele valasin tilgakese, lasin minutikese toimida ja hõõrusin kareda pesukäsnaga ning oligi puhas. Klaasidele pihustasin lahjendatud lahust, hõõrusin üle ja uhusi veega. Kõik särab:)

Tänud!

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.