KÜSI NÕU PUIDU RESTAURAATORILT JA MÖÖBLI RENOVEERIJALT

Vanad uksed

pille 17.06.2013 17:26

Tere,
Olen kuumapuhuriga eemaldanud ukselt vana paksu värvikihi, mille alt tuli välja tumedaks peitsitud pind. See on üsna tume ja sünge. Uks on peitsitud ainult ühelt poolt, teine pool on peitsimata. Uksi on päris mitu aga rohkem neid ette võtta ei julgegi sest tulemus ei ole ootuspärane. Kas on mingit nippi või vahendit selle pinna heledamaks saamiseks või peitsi eemaldamiseks?

Tsiteeri

Antiigiveeb 17.06.2013 22:21

Ehk on üks uksepool kunagi ühelt poolt aadredatud olnud?

Prooviksin Vivacleaniga pesta. (Mitte lahjendada. Peale kanda, paar minutit seista lasta ja siis karukeelega maha hõõruda. Kohe puhta veega loputada ja pärast kuivamist lihviksin üle.
Kas see tume toon on sisseimbunud peits, või on imeõhuke pinnapealne kiht, mida saab terava kaabitsaga eemaldada (puitu kraapimata).

Kalle

Tsiteeri

pille 17.06.2013 22:50

Ei tundu et oleks aadredatud, lihtsalt ühtlane tume kiht on. Ja tundub et on ikkagi sisseimbunud peits, kuumapuhuriga värvi eemaldades ja kaabitsaga hõõrudes ei eemaldunud mitte midagi. Ja proovisin ka tulutult karukeelega hõõruda.

Tsiteeri

pets 24.07.2013 21:33

proovi näiteks värvieemaldit.venfleks vms
ja pärast lihtsalt liivapaberiga lihvida

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.