KÜSI NÕU PUIDU RESTAURAATORILT JA MÖÖBLI RENOVEERIJALT

Tammepuust söögilaua restaureerimine

Aivo 30.11.2015 13:13

Vana tammepuust tume söögilaud sai korrastatud ja lauaplaat uuesti lihvitud. Milliste vahenditega oleks mõtekas lauaplaat uuesti katta, et saada kena tume pind. Kas mingi tume õli/vaha või hoopis peits ja lakk. Mis oleks söögilauale sobivam? Keegi ütles et tamme ei peitsita. Kellel asjaga kogemusi.

Tsiteeri

Antiigiveeb 30.11.2015 20:20

Tere,
Ajastutruu on vesipeitsiga peitsimine ja lakkimine sellak lakiga(polituuriga) NB! sellak-lakk ei ole niiskuskindel ja söögilaua puhul soovitan kas linaõlilakki (kuivb kaua ja pind läigib) , või siis nn. kaasaegset puidulakki. Vee baasil laki puhul soovitan siiski kruntida sellakiga, või siis hoopis lahusti paasil lakk. Miks mitte meie Eesti Eskaro mööblilakk.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.