KÜSI NÕU PUIDU RESTAURAATORILT JA MÖÖBLI RENOVEERIJALT

Viljakirstu taastamine

Egle 25.08.2016 10:51

Küsimus viljakirstu renoveerimisest. Ilmselt väsinud, aga süda ei luba ära ka visata. Kirstu põhja lauad mädad (ilmselt ära vahetada), kirstu kaane nurgad räsitud jne. Küsimus kas taastada enam on mõtet ning milliseid vahendeid peaksin selleks kasutama? Mõte on ka täitsa valgeks värvida või säilitada puit ning see esile rohkem tuua. Samuti tahaks lisada juurde detaile (metalli vms). Täna pilti pole lisada (vajadusel hiljem kui maja juurde lähen), aga ehk sisu järgi saab nõu anda.
Ette tänades,
Egle

Tsiteeri

Antiigiveeb 25.08.2016 11:32

Tere,
Kas on mõtet? - siis, kui on emotsionaalne väärtus, muidu võib ehk uue odavamalt leida, kui meistri juures restaureerida.
Põhja vahetaks samamõõdulise lauaga. (mitte vineer, ...)
Viimistluseks kasutaksin naturaalset mesilasvaha (mesilasvaha+ tärpentin+ linaõli). Kaubanduses näiteks: Liberoni mesilasvaha.
Lisadetaile juurde ei lisaks. - tekib ehk võlts mulje

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.