KÜSI NÕU PUIDU RESTAURAATORILT JA MÖÖBLI RENOVEERIJALT

Täispuidust peeglilaud ja puukoi

Kristel 25.08.2018 12:59

Alustasin aastaid pööningul olnud vanale täispuidust peeglilauale uue elu sissepuhumist. Esialgu tundus lihtne ettevõtmine, vana peits maha ja uus peale. Laua jalgades olid ka puukoi augud, mille täitsin puidupahliga. Minu kurvastuseks aga uuesti lihvima hakates on värskeid koi auke juurde tekkinud.
Kuidas kahjurist lahti saada?

Tsiteeri

Rutt Veide 25.08.2018 13:22

Tere! Väga tõhus vahend on Cera Novecento Antitarlo, mis on spetsiaalselt “puukoi” tõrjeks vanal mööblil. Saadaval näiteks Tallinna Espakis.

Tsiteeri

Kristel 25.08.2018 14:16

Suured tänud vastamast.

Kas sellega käiakse ainult augud üle, või peaks kogu mööblitüki üle tegema? Peaksin juba vabadesse aukudesse pandud pahtli eemaldama? Mitu korda peaks ainega üle käima, enne kui viimistlema saaksin hakata?

Tsiteeri

Rutt Veide 25.08.2018 19:43

Parem oleks kogu ese üle teha. Koiaukudesse saab ka süstlaga süstida (on selline pakend ka). Pahtlit ei pea eemaldama. Peale esmast töötlemist võib jälgida kas elutegevus on lakanud. Kui ei siis uuesti töödelda. Kuigi ühest korrast peaks piisama.

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.