OSTA/MÜÜ/VAHETA/ANNA ÄRA
O: Vene pioneer pliidi
Pakkuda võib kasutatud, vähe kasutatud või kui leidub mõni kasutamata siis ka seda. Samuti võib pakkuda vaid pliidi küttekeha eraldi...
Mul on olemas Pioneeri küttekehad nii mustast kui värvilisest metallist. Uued.Kunagi muretsesin igaks juhuks, aga pole neid vist vaja.
Tere Aarne.
Teata, palun ,palju soovid kyttekeha eest . Oleks yht vaja. Lgp. Jaan
Kas sul veel vasest küttekehi alles on? Oleks ühte vaja - mis hind?
See oli Aarnele:
Kas sul veel vasest küttekehi alles on? Oleks ühte vaja - mis hind?
Tere Aarne,kas sul veel Pioneer pliidi küttekeha alles on,meil oleks väga vaja seda..ja mis hind sel on,,,,Anneli
Mul on olemas Pioneeri küttekehad nii mustast kui värvilisest metallist. Uued.Kunagi muretsesin igaks juhuks, aga pole neid vist vaja.
KAS ON SUL AARNE VEEL KÜTTEKEHASID?
Olemas nii tutikas pioneer pliit, tutikas vasest küttekeha ja kasutatud rauast küttekeha.
Anteeksi etten osaa viroa. Onko teillä myytävänä valkoinen Pioneer Pliid vedenlämmitin?
Otsin pioneerpliidile ukise käepidet.Ootan kõiki pakkumisi või vihjeid kust otsida.
mul on pakkuda pioneerpliit kas siis varuosadeks või terves tükis.pealmine plaat on mõraga ja raud ka peal mõraga, muidu välimuselt on väga ilus!parim pakkuja saaks endale.asub võrumaal.saab ka pilte
Müün ka uut pioneer küttekeha. Tel: 5103489. Küsimused on kõik oodatud.
Müün ka uut pioneer küttekeha. Tel: 5103489. Küsimused on kõik oodatud. Hind € 80.
Müün ka uut pioneer küttekeha. Tel: 5103489. Küsimused on kõik oodatud. Hind € 80.
Oleks siis müüa pioneer pliit terves tükis. Kui keegi ära ei osta siis läheb raua kokkuostu. Hind on vastav, aga ise peab järgi tulema.
Pakkuda uus küttekeha, huvi korral võta ühendust 56782579
Tere,kas kellelgi pioneer pliiti on müüa???? 56482185
Olemas nii tutikas pioneer pliit, tutikas vasest küttekeha ja kasutatud rauast küttekeha.
Kas pliit on veel pakkuda????
Kas veel on pakkuda Pioneer pliiti? Küttekeha pole oluline. Pakkumised oodatud 56637775.
Kas veel on pakkuda Pioneer pliiti? Küttekeha pole oluline. Pakkumised oodatud 56637775.
Kas uut või kasutatud?Kas töökorras või varuosadeks?
Otsin ka pioneer või plek pliiti / kaminat sootsalt et see talv üle elada ennamkui potsepp jõuab ehitama
Müüa pioneer pliidi küttekeha 90€.Asukoht TallinnTel 53921992
Kas Saaremaal müüks keegi pioneerpliiti koos küttekehaga- uut või korralikku. 55606858
Müüa pioneer pliidi küttekeha ja plaat. Küttekeha on kasutatud ubm. 2 aastat. Kokku 100.- Asub Tallinnas. 5024236
Müüa pioneer pliidi küttekeha ja plaat. Küttekeha on kasutatud ubm. 2 aastat. Kokku 100.- Asub Tallinnas. 5024236
Kas on alles, ainult küttekeha sooviks
On pakkuda kasutamata küttekeha, on soovi?
On pakkuda kasutamata küttekeha, on soovi?
Sten, kas sa palun saaksid enda telefoni nr jätta? Minul oleks soovi