OSTA/MÜÜ/VAHETA/ANNA ÄRA

M: Uue põlvkonna poorbetoonplokk Roclite.

TASOSTAR Kaubandus 01.03.2012 19:27

Uue põlvkonna poorbetoon ehitusplokk Roclite.

2012. aasta ehitushooaega alustame olulise uudisega - turul on Uue põlvkonna poorbetoonplokk Roclite. Põlevkivituhast on ehitusmaterjale valmistatud juba eelmisel sajandil, kuid Roclite ploki kvaliteedi ja täpsuse garanteerivad uued moodsad Saksa tootmisliinid.

Roclite plokid on kergplokkidest kõige soodsama ruutmeetrihinnaga. Roclite plokke kasutades hoiate kokku rahalisi vahendeid ja saate paremini konkureerida ehitusturul. Ühe maja seinamaterjali pealt võib kokku hoida kuni 600 eur. Soodsamat plokki ostes hoiate kokku mõne ukse või akna raha. Plokkide kohalevedu üle Eesti. Küsige pakkumist. www.buildingmaterial.ee info@buildingmaterial.ee
NB: tarnime ka teisi erinevaid ehitusmaterjale. Telli materjal täna, kui pinnas kõva ja ligipääs krundile.

Nimi: TASOSTAR Kaubandus
Telefon: 53090029
E-mail: andres@buildingmaterial.ee
Linn/Maakond: Transport üle Eesti

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.