Inspiration, interior design ideas, tips and tricks

Jõululilled ja dekoratsioonid Softbag'i

Jõulukuul püüab igaükse meist muuta kodu ja meid ümbritsevaid ruume kaunimaks. Kõige lihtsam ja enamlevinum on asetada jõulumeeleolu loov taim jõuluvärvides potti või ümbrisesse ja paigutada silmailuks meelepärasesse paika.

Soovitame sel aastal valida lillepotiümbriseks uue materjali – tekstiili.


Tekstiil on tõeliselt hea ja tänuväärne materjal, mida saab vajadusel vormida. Kõige üllatuslikum on, et tekstiilist potiümbrise põhi on täiesti veekindel.

Kangas aitab luua mõnusa atmosfääri igale eluruumile ja on tõeliseks pilgupüüdjaks Teie kodus, samas on ümbrist lihtne sobitada diivani, tugitooli või patjadega.

Softbag sobib suurepäraselt ka lillede kuningannale – orhideele.
Kangas harmoneerub orhidee sametiste õitega. Kaunis pilgupüüdja lauale või aknale.


Softbag on mõeldud küll lillepottide ümber, kuid sobib kasutada ka kausina või lihtsalt väiksemate asjade hoidmiseks, miks mitte isegi saunas või vannitoas.

Seega tore ja praktiline kingitus igal ajal.

Saadaval erinevad suurused ja värvid.

Ning kui jõulud läbi ja valitud punased ümbrised enam Teie interjööriga ei sobitu, siis panipaika või kappi pannes võtavad nad tunduvalt vähem ruumi kui keraamilised või muust materjalist potid, vaasid ja ümbrised.

Avasta uus materjal lillepotiümbriste maailmas – tekstiil!

Softbag'i saab osta SIIT >>>

Submitted: 06.12.2013

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all