Articles and news

Floorini uudiskiri Oktoober 2009

Nutikas infotahvli lahendus

Kus iganes tehakse kirjatööd, tekib vajadus olulist infot käepärast hoida. Kuigi elektroonilised lahendused pakuvad palju võimalusi, vajame endiselt ka alternatiivseid ennast tõestanud lahendusi. Kuidas säilitada infot paremini kui ikka knopkaga seinale kinnitades! On see kontor või nõupidamiste ruum töö juures, kabinet või lastetuba kodus.

Floorin pakub lihtsat ja mugavat viisi teha endale sobiva suuruse ja kujuga märketahvel. Bulletin Board on valmistoode meie linoleumist, mis vahendab informatsiooni väga efektiivselt. Tegemist on sooja ja piisavalt pehme tootega, mida saab paigaldada igasugusele materjalile-mööblile. Valida tuleb ainult interjööriga sobiv toon ning viis ja koht kuhu see kinnitada. Bulletin Board'i paigaldamiseks on erinevad võimalused - liimida otse seinale, uksele või mööblile. Samuti võib liimida plaadile ja riputada seinale nagu teeksite seda maaliga. Soovi korral saab lasta plaadile vmt aluspinnale liimitud tahvli ka ära raamida.

Uus toode - Desso Verso plaatvaip

Meil on hea meel tutvustada teile uut Desso plaatvaipa Verso, mis avardab võimalusi interjööri disainis.
Desso Verso plaatvaip pakub äärmuslikku tänapäevast minimalistlikku disaini, milles on märgata industriaalset mõjutust. Tugeva ja väga tiheda konstruktsiooniga Versos on kombineeritud perfektne tasakaal tagasihoidliku disaini ja vaiba funktsionaalsete omaduste vahel.

Verso kõigi kolme disaini värvijoonde on kootud neutraalsed ja hallikad toonid, mis toovad esile Verso minimalistliku ja industriaalse välimuse. Värvitoonid on helehallist tumehallini vaevu hoomatavate pruunide, beežide ja siniste varjunditega. Elegantsete värvitoonide valikule andsid inspiratsiooni sellised jõulised elemendid nagu betoon, raud, rooste ja kivimid.

Verso on madala, samas väga tiheda koega silmusvaip, mistõttu on ta kulumiskindel ja lihtsamini hooldatav kui tavaline vaipkate. Ta peidab hästi põrandal leiduvat mustust ja on stabiilsete mõõtmetega.

Uus toode - Combo alumiiniumist porirestid

Sügis on kätte jõudnud ja aina rohkem mustust kandub väljast siseruumidesse. Parim viis kaitsta põrandat ja hoida ruumide hoolduskulud madalad on paigaldada sissepääsu alale korralik puhastusala.

Uue tootena on Floorin turule toonud intensiivset koormust taluvad alumiiniumist porirestid Combi. Porireste kasutatakse kohe puhastusala alguses, et eemaldada jalanõudelt suurem pori ja mustus enne ruumi sisenemist. Combi porirestide valikus on palju erinevaid võimalusi värvivaliku ja mõõtude osas. Maksimaalne koormustaluvus on kuni 1000kg

Home Art kinkekaartide võitjad

Septembris toimunud sooduskampaania raames loosisime boonuskliendi programmiga liitunud klientide vahel välja 1000 kr HomeArt kinkekaarte. Loosimisel osalesid ka need boonuskliendid, kes olid juba varem programmiga liitunud. Õnnelikeks kinkekaartide võitjateks osutusid:


- Madis Pehlak Tallinnast
- Evgeni Emelijanov Narvast
- Ivi Vuks Lapametsa külast

Palju õnne!
Võitjatega võetakse ühendust!

Eesti meeskond tuli golfi MMi Euroopa kvalifikatsiooniturniiril seitsmendaks

Jõelähtme golfikeskuses lõppenud golfi MMi Euroopa regiooni kvalifikatsiooniturniiril saavutas Eesti meeskond 18 riigi konkurentsis seitsmenda koha, võistluse kolm parimat - Kanada, Walesi ja Šotimaa koondised said otsepääsme Hiinas toimuvale MMile.
Võistluste koduleht

Floorin soovitab:

Teatri Puhvetis alustab uut hooaega Jazzsalong. Täpne kava siin

Kadriorus avati lastemuuseum Miia-Milla-Manda , mille lapsesõbraliku ja rõõmsa õhkkonna üheks oluliseks koostisosaks on värvikirev Forbo Linoleumist põrandakujundus.

Sooduspakkumised.

Kehtivad sooduspakkumised Floorin kodulehel.






FLOORIN AS
porandad@floorin.ee
www.floorin.ee

Submitted: 07.10.2009

Floorin AS

Phone:
+372 655 8244, +372 655 3902
Address:
Pärnu mnt 139E/3, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.

You may also be interested in the following articles