Articles and news

Kevadine kodu- ja sisustusteemaline suursündmus "Interjöör"

26. - 28. aprillil toimub Eesti Näituste messikeskuses juba 16-s kevadine kodu- ja sisustusteemaline suursündmus „Interjöör 2013“. Samal ajal peetakse 20-ndat korda ka aiandusmessi „Aiandus 2013“.
Maja korda teha ning heas korras hoida saab vaid ühise nõu ja jõuga, seda nõu ja jõudu pakume Teile messil „Interjöör 2013“.

Mess on mõeldud väga erinevatele sihtrühmadele ning messi diapasoon on lai ja mitmekülgne. Seepärast on messidel osalevate firmade näol kahtlemata tegemist missioonitundeliste ettevõtjatega, kellel on, mida näidata, ja mis veelgi olulisem huvi seda näidata. Tänu väga laiale tootevalikule on messil igaühele midagi.
Mõnusas õhkkonnas on võimalik ammutada uusi värvitrende, lahendusi ja nippe. Tule küsi nõu, kuidas ja milline mööbliese on sobiv just Sulle.

Korraldame ka sel aastal kinnisvaraarenduste korterilavastuste eriprojekti, kuna eelmisel aastal osalenud arendajate ja külastajate tagasiside oli väga positiivne. Projekti eesmärk on jätkuvalt esitleda kinnisvaraarendusi ja sisustusettevõtteid võimalikult atraktiivses võtmes ja suurendada kõigi osapoolte omavahelist koostööd ning kasvatada huvi reaalsete ostjate seas. Mida huvitavat arendajate poolt valmis ehitatakse ja esitletakse, saate näha sisustus- ja kinnisvaramessil „Interjöör 2013“. Meie idee on omavahel kokku viia koduostjad ja -pakkujad, mööblitootjad ja siseviimistlusmaterjalide müüjad.

Fotol: \"Interjoor 2012\" messil Euro kinnivara näidiskorter.

Fotol: \"Interjoor 2012\" messil Euro kinnivara näidiskorter.

Fotol: \"Interjoor 2012\" messil YIT kinnivara näidiskorter.

Fotol: \"Interjoor 2012\" messil YIT kinnivara näidiskorter.

Selleaastast elamuarenduse projekti veavad koduportaal INkodu.ee, sisearhitektid Reet Krause, Reet-Helisabeth Karm ja Lilian Kristianson ning Eesti Näituste AS.
Suursugune projekt näeb ette, et messihalli ehitatakse reaalselt olemasolevad AS YIT Ehituse, AS Merko Ehituse ja AS Metro Capital Management uuselamurajoonide täismõõdus korterite koopiad või mingi osa korterist, mille kujundab professionaalne sisekujundaja.
Ideaalis saavad arenduste päris näidiskorterid pärast messi samasuguse välimuse, koos viimistluse ja mööbliga, ning neid on võimalik samasugusena ka osta.
Üks esitlusele tulev korter kuulub AS YIT Ehitusele, korter asub miljööväärtuslikus Kalamaja piirkonnas, sisekujundus on inspireeritud Kalamaja piirkonnale iseloomulikust hõngust, mis miksituna modernse stiiliga moodustab harmoonilise terviku.
Merko Ehitusele kuuluvas korteris on kokkusaanud uus ja vana stiil, esile on toodud huvitavad ning julged värvid.
Metro Capital Management esitleb nägusat ja luksuslikku kodu, mis asub armastatud ja looduskaunis kohas mere lähedal.

Fotol: \"Interjoor 2012\" messil Domus kinnivara näidiskorter.

Fotol: \"Interjoor 2012\" messil Domus kinnivara näidiskorter.

Fotol: \"Interjoor 2012\" messil Domus kinnivara näidiskorter.

Fotol: \"Interjoor 2012\" messil Domus kinnivara näidiskorter.

Remondialal on vanamaterjalist toodete valmistamise töötuba ja tutvustatakse tadelakti tehnikat.

Palju põnevat pakub sel aastal Häckeri lava, kus lisaks uuele ja moodsale köögimööblile esitletakse ka uudsemat köögitehnikat ning köögis on kohal meisterkokk!
Külastajate vahel loosib Häcker koos Siemensiga välja toreda automaatse pesumasina.

GoAdventure loosib messikülastajate vahel välja kaheinimese reisi Türki, Izmiri!
Põnevaid loosiauhindasid jagub veelgi, tule ainult kohale.

Traditsiooniliselt korraldame messil parima stendikujunduse konkursi koostöös portaaliga Sisustusweb.ee, kus lisaks asjatundlikule žüriile saavad oma hinnangu anda ka kõik messikülastajad. Hääletada saab kogu messi vältel Sisustuswebi messiboksis (C103, Eesti Näituste messikeskuse peahallis) ning portaalis www.sisustusweb.ee.
Lemmik messistend saab messi lõppedes pärjatud tunnustuse ja tiitliga ning auhinnaks reklaamiteenuste kinkekaardi väärtuses 1000 € portaalilt Sisustusweb.ee.
Ka kõigi hääletajate vahel loositakse sisustusteemalisi ja praktilisi auhindu.
Oma silm on kuningas ning iga hääl loeb!

B-hallis pakub lastele tegevust ja rõõmu Jänku-Jussi nurk ja Batuudijuss on kohal oma vahva batuudiga.

Sisustusmessiga samaaegselt toimub kahekümnes aiandusmess „Aiandus 2013, mis annab ülevaate aiandusnippidest, toimuvad toredad lilleseade esitlused. Koostöös erinevate aiandus- ja haljastusfirmadega ehitatakse ja kujundatakse messihalli kaasaegne ja mugav aianurk, mis oleks ideeallikaks nii algajale aiahuvilisele kui profile.
Projekti selgrooks on EasyHome Kuup, mille ümbruse kujundab professionaalne maastikuehitaja Julika Korv.

Lisaks on kevadist värvi ja särtsu messile toomas Disainistuudio, kes korraldab B-halli laval lilleseade võistlused. Vaheaegadel jagavad sealsamas laval nõu ja näpunäiteid oma ala asjatundjad.
Eesti Florist koordineerib Tallinna lillepoodide lilleseadete väljapanekut/võistlust, millede seast parima selgitab messikülastaja.
Messide teemakäsitlused loovad kokkuvõtteks ilusa harmoonia disaini, sisekujunduse ja aiakunsti vahel.

Messil osaleb üle 200 erinevat firmat, kes pakuvad head ja kvaliteetset kodu, mööblit nii elutuppa, kööki, laste- kui ka magamistuppa, erinevad disain- ja valguslahenduste pakkujad, seina- ja põrandakatete pakkujad, olemas on ka peened tekstiilid ja aknakatted, erinevad aksessuaarid nii koju, aeda kui kontorisse ja veel palju muud huvitavat.

Tule ja veeda ilus kevadine nädalalõpp Eesti Näituste messikeskuses!

Vaata täpsemalt:
www.sisustusmess.ee; www.aiandusmess.ee

PRINDI FLAIER SIIT!

Submitted: 19.03.2013

You may also be interested in the following articles

click to see all