Articles and news

Kevadmessid Soomes sisustus- ja aiandushuvilistele

Aprilli hakul, 03.-06. aprill 2014, leiab Helsingi messikeskuses aset igakevadine suur kobarmess, kus ootab külastajat neli messi: Sisusta! Oma kodu; Oma suvila; Oma õu.

Neli ühel ajal toimuvat messi pakuvad suurepärast lilleilu ning ohtralt kasulikke teadmisi aiapidajatele, suvilaomanikele ja kodusisustajatele. Mess toob külastaja ette enam kui 600 eksponenti.
Kõik neli messi on külastatavad ühe piletiga.


Sisusta! - Kõik kodu sisekujunduseks.
Sisusta! on kodusisustuse mess tavatarbijatele ja messilt saab ideid ja informatsiooni sisekujunduse eri valdkondade toodete ja teenuste kohta ning praktilisi nõuandeid kuidas neid oma kodus rakendada. Mess on hea võimalus täiendada kodust interjööri uuega. Messi keskseks teemaks on muudatused kodus: kasutades selleks dekoratiivseid elemente nagu padjad, tekstiil, tapeet ja värvid.

Tootegrupid Sisusta! messil:
Öko-tooted, postrid ja kleepsud, korvid, kaardid, küünlad, käsitöö, mänguasjad, ärikingid, erinevad käsitöömaterjalid, teenused ja seadeldised, kinkepaberid ja-kotid, peeglid, hooajakaubad, dekoratsioonid, lõuendid ja raamid, tekstiil jne.



Oma Kodu - Kodu ehitamine ja remontimine
Oma Kodu on mõeldud just neile, kes plaanivad oma kodu rajamist, renoveerimist või lihtsalt värskendamist.Mess annab ülevaate pakettmajadest, kütte süsteemidest, ventilatsioonist, kanalisatsioonist ja paljust muus, mis koduomanikele huvi võiks pakkuda.

Oma Kodu teemavaldkonnad on järgmised:
Pakettmajad, katus ja katusematerjalid, ehituskarkassi osad, ehitustehnoloogiad, energia-, kütte- , turva- ja jäätmesüsteemid, köögi- ja eritellimusmööbel, vannitoad ja saunad, uksed, aknad ja aknakatted, klaasimine, väli- ja sisetrepid, rõdud, sise- ja välisvalgustus, kaminad, põrandakatted, värvid, tapeedid, plaadid, krundid ja maaomanikud, kindlustus, finantseerimine, kinnisvaraportaalid, kinnisvaralepingud, telekommunikatsioon ja turvalisus, ehitus- ja renoveerimisfirmad, müük ja rent, majutusteenused, meediaväljaanded ja kirjandus, muud tooted ja teenused.



Oma õu - Mess aia rajamise ja hooldamise teemal
Oma õu messil näeb võimalusi oma aia rajamiseks, masinaid aia hooldamiseks, aia ja õue sisustamise ja kujundamise ideid ning võimalusi.

Tootegrupid Oma õu messil:
Lilled, seemned, sibulad, muud taimed, pinna töötlemine, aiamööbel, barbequeahjud ja aiagrillid, purskkaevud, basseinid, muud veeallikad, dekoratsioonid, lillepotid, aiavalgustid, lauanõud ja tekstiil, kuurid, varikatused, päikesevarjud, muld, turvas, väetised, aiamasinad, varustus ja tööriistad, maastikuarhitektuur ja haljastus.



Oma suvila - Suvilad ja kõik nendega seonduv
Iga kevadine Oma suvila mess ootab külastama kõiki, kellel on oma suvila ja ka neid, kes oma suvekodust alles unistavad. Messil on võimalik tutvuda kruntide ja suvilatega, sisustuse, remondi ja ehitusega ning teenustega, mis on seotud suvekoduga. Pakutakse uusi ideid ning võimalusi puhkamiseks. Oma suvila mess toimub koos Oma kodu, Oma õu ja Sisusta! Messidega.

Tootegrupid Oma suvila messil:
suvilad, aiamajad, kõrvalhooned, maatükid, vahendus-, rentimis- ja rahastamisteenused, energia, vesi ja jäätmete käitlemine, kommunikatsioon ja turvalisus, kaid, paadid, ja muud rannaehitised, tööriistad ja seadmed suvilatele, koolitus, infoteenused, ajakirjad ja sisekujundus.

Kobarmess on avatud:
3.04.-4.04.2014 kell 10-18
5.04.2014 kell 9-18
6.04.2014 kell 10-17

Messipileti hinnad Helsingis:
Täiskasvanud 16 €, lapsed (7-15 aastat) 10 €.
Perepilet (2 täiskasvanut ja lapsed alla 16 aasta) 37 €.
Kõik messid on külastamiseks ühe ja sama pääsmega.

Profexpo OÜ, Messukeskus Helsinki esindaja Eestis, pakub sooduspääsmeid - 11 €/tk.
Gruppidele 10 ja enam pääset on hind 10 €/tk.
Sama pääsmega saab külastada kõiki nelja samal ajal toimuvat messi.

Profexpo OÜ, Soome Messide esindaja Eestis, pakub ka ühepäevaseid messikülastusreise.
Lisainfo: Tiit Sarv, tel: 626 1347, info@profexpo.ee

Transport messile:
Helsingi messikeskus asub umbes 3 km kaugusel kesklinnast. Sinna viivad trammid 7A ja 7B, buss 17 ja rongiga Pasila peatusesse. Läänesadamast pääseb messile otse, ilma ümberistumisteta, trammiga nr 9.

Lisainfo kevadisest kobarmessist Helsingis leiate SIIT>>>

Submitted: 20.03.2014

You may also be interested in the following articles

click to see all