Articles and news

ShiShi kevad-suvine kollektsioon 2015

Sel hooajal on ShiShi kollektsioonide inspiratsiooniallikaks rohelised taimed nende igas variatsioonis - troopilised värsked rohelised lehed, hoolitsetud muru, suured palmid, sõnajalad, suured lehed lõikelilledena, bonsaid ja kõik need käsitsi maalitud vaasides, mis on kaunite mustrite ja värvidega. Roheline värv on naturaalne, täis elu ja elujõudu.

 Source: shishi.ee

Source: shishi.ee

Haljasalade ja looduse temaatika on kombineeritud käsitsi meisterdatud esemetega, skulptuuridega ja klassikaliste objektidega. Tulemuseks saadud mõju on dramaatiline, aga kättesaadav.

ShiShi pakub suuri konteinereid savist, männipuidust, taaskasutatud puidust, poleeritud klaaskiust ja metallist nagu teras ja messing.

 Source: shishi.ee

Source: shishi.ee

Samuti on ShiShi valikus imeilus käsitisi valmistatud portselan - puhas valge portselan metallist viimistlusega, vaasid kombineerituna mati ja läikiva portselaniga, mis mõjuvad skulptuuridena.
Samuti leiab kollektsioonist klaasist esemeid, millel on juures materjalist ja kästiöövõtetest tulenev orgaaniline maik.
Kollektsioonis on ka palju keraamikat valgetes, rohelistes ja metallik värvitoonides. Puidust nikerdatud ja kipsist pead klaasist silmadega on lihtsalt hämmastavad. Metallist lilled ja lehed, mida saab kasutada okstel või juhuslike detailidena. Sinna juurde on saadaval suurtes rullides linte ja paelu, mida saab kasutada ka iseseisvate objektidena.

 Source: shishi.ee

Source: shishi.ee

ShiShi'le meeldib küünlavalgus ja neil on rikkalik kollektsioon atraktiivseid küünlaid, sealhulgas ShiShi enda lõhnaküünalde kollektsioon kolme signatuuraroomiga.

Kollektsiooni loomisel peeti mõtteis ja meeles, et iga ese oleks ainukordne nii iseseisva esemena kui ka kompositsioonina.

 Source: shishi.ee

Source: shishi.ee

Oled oodatud tutvuma ja inspiratsiooni saama ShiShi äsjaavatud kevad-suvisesse showroomi Viimsis Astri tee 2a.

Showroom on avatud E,T,K,R 9-17, N 9-19

Vaata täpne asukoht siit>
Tutvu ka 2015. aasta kevad-suvise kataloogiga siin>

Saa inspiratsiooni ka Facebookist

Submitted: 20.03.2015

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all