Articles and news

EVlink Wallbox - säästlik elektriautode kodulaadija välitingimustesse

Schneider Electricu uus õues kasutamiseks mõeldud elektriautode kodulaadija EVlink Wallbox on ökonoomne laadimislahendus kodudesse, nii era- kui ka kortermajadesse. Lihtne laadimisvõimalus välitingimustes tagab auto kiire sõiduvalmiduse.

Schneider Electric on välja tulnud uue välitingimustesse sobiva elektriautode laadimisseadmega. EVlink Wallbox laeb elektriauto aku vähem kui nelja tunniga (kui kasutada 32 A voolu) ehk ligi kaks korda kiiremini kui kodust vooluvõrku kasutades. Energia kokkuhoiu eesmärgil on tipptundidel võimalik laadimisvõimsust piirata.

 Source: www.schneider-electric.com

Source: www.schneider-electric.com

Rain Reitmann, Schneider Electric Eesti tegevjuht: “Elektriauto on väga keskkonnasõbralik sõiduvahend, kuid paljudel autoomanikel ja –kasutajatel ei ole garaaže, kus autosid hoida ja laadida. Selleks, et turu vajadustele vastu tulla, mitmekesistasime oma elektriautode laadimisvõimalusi ja tõime turule uue välitingimustes kasutatava EVlink Wallbox laadija.”

Kvalifitseeritud elektrik paigaldab EVlink Wallbox laadimisseadme seinale vähem kui 30 minutiga. EVlink Wallbox vastab EV-laadimisstandarditele ning on sertifitseeritud akrediteeritud katselabori poolt. Laadija on mõeldud just pikaajaliseks kasutamiseks välitingimustes, mistõttu on see veekindel (IP 54), põrutuskindel (IK 10) ning suurendatud vastupidavusega UV-kiirgusele. Tänu minimalistlikule disainile sobib laadimislahendus hästi erinevate hoonetega, olgu selleks era- või kortermajad.

 Source: www.schneider-electric.com

Source: www.schneider-electric.com

Schneider Electric on uute elektrilaadimislahenduste väljatöötamises esirinnas, aidates juurutada keskkonnasäästlikku autosõitu koostöös tuntud tootjate BMW, Fordi ja Renault’ga ning laadimisjaamade infrastruktuuri loojate RWE ja New Motion’iga.

EVlink Wallbox sobib kõikidele elektriautodele ning seda on võimalik osta professionaalsetelt elektrimaterjalide edasimüüjatelt.

Schneider Electric Eesti
www.schneider-electric.com/ee
Facebook

Submitted: 07.04.2015

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all