Articles and news

HORECA – mugav ja vastupidav mööbel hotellidele, restoranidele ja kohvikutele

Suvehooaeg läheneb ning ilusat ilma peaks maksimaalselt ära kasutama – ka siis, kui oled töölõunal või õhtusöögil sõpradega. Ilusat ilma saab kõige paremini nautida õues, selleks pakub Home4you kohvikutele ja restoranidele suurt valikut kvaliteetset aia- ja terrassimööblit - söögilaudu, toole, söögilaudade komplekte, diivanikomplekte jne.

Wicker aia- ja terrassimööbel Source: www.home4you.ee

Wicker aia- ja terrassimööbel Source: www.home4you.ee

Aiamööbli materjalidest eelistavad välikohvikud vastupidavat ning ilusat WICKER plastikpunutist, millest valmistatud lauad ja toolid on kerged ning soliidse välimusega. Samast plastikpunutisest saab juurde valida ka suuremad või väiksemad diivanikomplektid, mille padjad on ilmale vastupidavad ning kuivavad kiiresti. Lisaks on valikus lillepotiümbrised, varikatused, päikesevarjud.

Soositud on ka puidust ja kunstpuidust aiamööbli komplektid, mis sobivad teatud stiili eelistavatele kohvikutele ja restoranidele.

Kunstpuidust aia- ja terrassimööbel Source: www.home4you.ee

Kunstpuidust aia- ja terrassimööbel Source: www.home4you.ee

Samuti on valikus moodsama stiiliga plastikmööblit, mis pigem kaunistavad kohvikut ja on samuti lihtsalt hooldatavad ning kerged.

Plastikust aia- ja terrassimööbel Source: www.home4you.ee

Plastikust aia- ja terrassimööbel Source: www.home4you.ee

Omaette sortimenti kuuluvad erineva mõõdu ja kujuga lauaplaadid ning lauajalad. Siin on kohvikutel ja restoranidel ise võimalik sobivad söögilauakomplektid kokku kombineerida. Valikus on nii puidu- kui ka kiviimitatsiooniga lauaplaadid WERZALIT materjalist, mis on kuumuskindel kuni 180⁰C juures, purunemis- ja löögikindel ning kergesti hooldatav ja hügieeniline materjal - ehk väga sobilik materjal suurt koormust taluma pidavatele välikohvikutele.

Kohvikutoolid ja kohvikulauad Source: www.home4you.ee

Kohvikutoolid ja kohvikulauad Source: www.home4you.ee

Home4you valikus on lisaks ka hulk erinevaid kohvikutoole, mis on elegantse bambuse imitatsiooniga ning mugavad ja kerged. Mugavaks teevad istumise sobivad tekstiilid nagu erinevad toolipadjad, toolikatted, lauamatid ja linikud – neid kõiki saab valida samast sarjast ning üldmulje jääb alati stiilseks. Külmematel õhtutel soojendavad kliente pehmed pleedid ning gaasisoojendid, mis on samuti asendamatud ning pikendavad väliterrassi kasutusaega.

 Source: www.home4you.ee

Source: www.home4you.ee

Iga välikohvik või restoran leiab oma stiilile sobivad mööblikomplektid ning kliendid ainult rõõmustavad, kui saavad oma suveõhtuid õues veeta, nautides samal ajal maitsvat sööki ning head seltskonda. Home4you HORECA valikust leiad kõik vajaliku, et sisustada mugavat väliterrassi.

Vaata ka HORECA kataloogi siit.

Lisainfo:
Telefon: +372 639 0639
E-post: home4you@home4you.ee
Koduleht: www.home4you.ee
Facebook

Submitted: 09.03.2016

Home4you Sisustuskaubamaja

Phone:
+372 665 9091
Address:
Paldiski mnt 102, Rocca al Mare keskus, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all