Articles and news

Nõuandeid kodu kevadiselt värskemaks muutmiseks jagab sisearhitekt Liina Ainomäe

Kevad on käes ja pärast ülekaalukalt hallikarva talve igatseme värvide järele. Kui on soov midagi muuta ka end ümbritsevas ruumis, siis kõige lihtsam on seda teha tekstiilide (vaibad, kardinad, padjad) ja teiste väikeste detailide lisamisega.


Enamasti on eluruum on väike, aga peame mahutama sinna kõik elutegevusteks vajaliku sisustuse. Valides sinna heledad või lausa valged värvitoonid, on eksimisvõimalus kõige väiksem ja tuba ei tundugi enam nii väiksena. Rõõmustada saamegi end edaspidi värviliste tekstiilide, piltide ja muude detailide ruumi lisamisega.



Konkreetses kodus valisime perenaise soovil domineerivaks lisavärviks oranži - seda värvi on vaip kui ka padjad diivanil. Otsaseina dekoratiivne tumehalli kirju tapeet harmoneerub akna külgkardinate tooniga. Esikusse, mis viib eluruumi, valisime pehme värvika tumba-mahuti.


Selline värvimuutus kodus pakub palju rõõmu ja ka edaspidi on lihtne muudatusi teha, kui maitse ja vajadused peaksid muutuma

Tekst ja fotod: Sisearhitekt Liina Ainomäe

Submitted: 11.04.2016

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all