Articles and news

Skandinaavialikult helge kodusoojus Tank Indoorist

Skandinaavia disaini kandev idee on muuta argielu esteetilisemaks tänu visuaalselt nauditavale tarbekunstile, mis peab olema igapäevaselt kasutatav ning see ei ole mitte ainult jõuka eliidi privileeg, vaid on kättesaadav ka tavatarbijale. Selles disainivoolus on selgelt äratuntav funktsionalismi võidukäik – igal mööblitükil ja sisustuselemendil on hoolikalt planeeritud tervikus täita oma roll ning oluline osa funktsionaalsusest on materjalide ja toodete kvaliteet ning vastupidavus.

 Source: www.tankindoor.ee

Source: www.tankindoor.ee

Skandinaavia disain armastab palju valgust, puhtaid vorme ja selgeid jooni. Suuri heledaid pindu, külmi toone ja kõrgläiget aitavad tasakaalustada ja soojust lisada naturaalsed maalähedased materjalid ning üksikud säravad värvid või silmatorkavad mustrid. Enam kui 25aastase kogemusega aknakatete tootja Sunoreki ning innovaatiliste lahenduste poolest tuntud liuguste- ja garderoobisüsteemide valmistaja Tank Indoori disainerid jagavad nutikaid nippe, kuidas leida oma kodule kõige paremini sobiv lahendus.

 Source: www.tankindoor.ee

Source: www.tankindoor.ee

Püüa ja võimenda päevavalgust

Kombineerides läbipaistvaid ja läbipaistmatuid tekstiilkardinate kangaid, saab luua imelisi mustri ja valguse suunamise lahendusi. Õhuline ja läbipaistev tüllkardin varjab vaadet siseruumi päevasel ajal, ent laseb ruumi parajalt päikesevalgust. Tänu uutele kardinapaeltele saab kardinaid seada kaunisse ühtlasse lainetusse, mis ei lähe sassi ka kardina liigutamisel.

 Source: www.tankindoor.ee

Source: www.tankindoor.ee

Võimenda loomulikku valgust

Kõige paremad abimehed valguse võimendamiseks on kõikvõimalikud läikivad ja peegeldavad pinnad. Kui seinad ja põrandad olgu pigem matid, siis suurte tasapindade puhul, nagu liuguksed ja kapisüsteemid, eelista kindlasti vähem või rohkem läikivaid heledaid pindu. Hea nipp on paigutada näiteks peegeluksed või kõrgläikega kapp akna vastasseina – nii muudad ruumi visuaalselt suuremaks ning võimendad aknast langevat päevavalgust.
Tank Indoori valikust leiad erineva läikeefektiga materjale (peegel, värvitud klaasid, kõrgläige jne), mida on võimalik kasutada kapiustes või garderoobilahendustes. Need materjalid lubavad ruumis valgusel paremini liikuda ning sobivad hästi ka väikeste ruumide eraldamiseks, muutes üldmulje avaramaks.

 Source: www.tankindoor.ee

Source: www.tankindoor.ee

Mängi materjalide ja detailidega

Värvid ja mustrid
Põhjamaine disain eeldab kardinates heledaid toone, vaoshoitust ja lakoonilisust, kuid samas ka soojust ja hubasust. Sunoreki eesti disainerite poolt hoolikalt valitud uued kangakollektsioonid lähtuvad just nendest väärtustest. Lemmikuteks on erinevad koe-, struktuuri- ja värviefektid, mis muudavad kangad elavaks ja efektseks. Paneel- ja tekstiilkardinad annavad võimaluse luua ruumis huvitavaid mustri- ja värvikombinatsioone ning ühtlasi katta suurt pinda.

 Source: www.tankindoor.ee

Source: www.tankindoor.ee

Maalähedased materjalid
Valgeid seinu ja kõrgläiget aitavad tasakaalustada naturaalsed looduslikud materjalid, nagu puit, bambus, kivi või nahk. Heleda peitsiga vői heledast naturaalsest puidust valmistatud ribakardinad annavad akendele kerge, sooja ja õhulise välimuse. Sunoreki bambus-, puit- ja džuutmaterjalist rulood on originaalse välimusega ning sobivad väga erineva stiili ja otstarbega ruumidesse. Puitmaterjal lisab ruumile soojust ja hajutab sissetuleva otsese päikesepaiste, kuid ei varja liialt vaadet ega valgust. Magamistoa tarbeks ja privaatsuse tagamiseks võib lisada naturaalsest linasest kangast voodri.

 Source: www.tankindoor.ee

Source: www.tankindoor.ee
Peida üleliigne ära - minimalistlikud kapi- ja garderoobilahendused

Põhjamaises disainis on aukohal puhtad ja selged jooned ning kord. Kogu sisustus on hoolikalt läbimõeldud tervik, kus igal toal, mööbliesemel ning sisustusdetailil on täita oma roll. Kasuta nutikaid liug- või käändustega garderoobi- ja kapilahendusi, et kõik üleliigne silma alt ära peita. Mitte üksnes riided, vaid ka kotid, jalatsid, ja miks mitte ka kodumasinad, võiks jääda tasapinnaliste uste taha. Eelista sisseehitatud mööblilahendusi.
Ära alahinda kappide planeerimisel piisavat ruumivajadust jalanõudele. Tank garderoobisüsteemidel on pakkuda lihtsaid ja nutikaid lahendusi sinu pereliikmete jalatsite hoidmiseks, mis tagavad kõigi mugavuse ja heaolu ning jalavarjudele sobivad tingimused. Valikus on nii korvsüsteemidega kui ka täisplaatpõhjaga, väljatõmmatavaid, kaldega ning kseeritud ja liikuvaid jalanõuriiuleid. Igal süsteemil on omad eelised ja mugavused, parima valiku pakuvad välja Tank Indoori konsultandid.
Tanki lihtsa joonega minimalistlikud liuguksed koos funktsionaalse kapisüsteemiga lisavad ruumile avarust. Peidetud siinid loovad võluvalt puhta ja tasase pinna, mida on ka väga lihtne hooldada. „Targa kapi“ lahendus lisab komplekti pehmelt sulguvad uksed ning liikumisanduriga kapisisese LED-valgustuse, et peidetud asjade leidmine oleks võimalikult kiire ja mugav.

 Source: www.tankindoor.ee

Source: www.tankindoor.ee

Usaldusväärsus ja funktsionaalsus - erilahendused, kõrge kvaliteet ning pikk eluiga

Skandinaavia stiil armastab materjale, mida on lihtne hooldada. Väga oluline on sisustuse kvaliteet ja pikk eluiga, mistõttu eelista kindlasti usaldusväärsete tootjate disaini, kes annavad oma toodetele garantii. Kuna kogu sisustus peaks olema kohandatud ruumide vajadusi arvesse võttes ning tooma esile iga kodu isikupära, on soovitav pigem vältida valmislahendusi ning lasta olulisemad mööbliesemed ning sisustuselemendid valmistada erilahendusena.

Tutvu lähemalt just sinu kodule sobivate võimalustega ja küsi nõu spetsialistidelt Sunorek ja Tank salongides üle Eesti.
Uuri lisa ka Facebookist.

Submitted: 03.09.2016

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all