Articles and news

Kevad saabub taas sisustus- ,aiandus- ja kinnisvaramessiga "Interjöör 2017"

21.- 23. aprillil toimub Eesti Näituste messikeskuses juba 20. sisustusmess Interjöör, 25. aiandusmess ning 6. kinnisvaramess.

Interjöör 2017 pakub laias valikus sisustuse ja kujundusega seotud ideid ja tooteid kodu, kontori, suvila ning aia jaoks, lisaks ka seminare, loenguid ning ka tasuta nõuandlaid. Toimub ka eelmisel aastal suurt tähelepanu pälvinud Disainilaat, kus saab tutvuda kodumaiste toodete ning disainiga.

 Source: www.sisustusmess.ee

Source: www.sisustusmess.ee

Kodu

Sisustusmessil on esindatud kõik võimalikud valdkonnad, sajad eksponendid on tulnud kohale, et messikülastajale kõik koduks vajalik ühte kohta koondada. See on harukordne võimalus tutvuda äärest ääreni valdkondadega ühes kohas ja ühel ajal.
Eelmisel aastal alguse saanud ning suurt poolehoidu võitnud Disainilaat tuleb täies hiilguses ka see aasta ja mille korraldavad Eesti Näituste AS koostöös iN.kodu.ee teemaportaaliga. B-Halli kaks korrust muutub messi ajaks kui ajutiseks disaini,- käsitöö- ning loomelaadaks.
Esindatud on paljud eestimaised ning ka mõningad välismaised tootjaid ja disainerid, kes tutvustavad oma loomingut. Lisaks oma ala professionaalidele on Disainilaadal näha ka palju isetegijaid, kelle stendidel saate tutvuda kodumaise loomega: seebid, ehted, mängud, mööbel, disainelemendid jpm.

 Source: www.sisustusmess.ee

Source: www.sisustusmess.ee

Aed

Aiandusmessil saab jälgida põnevat floristika õppuri võistlust International Student Florist Cup 2017, kus osalevad Soome, Norra, Läti, Venemaa ning Eesti floristid. Eestit esindavad kõik floristiõpet pakkuvad koolid: Eesti Floristikakool, Räpina Aianduskool ning Luua Aianduskool. Lisaks on esindatud ka muud võistlustööd, nii meeskonnas kui ka individuaalselt. Kohale tuleb demonstratsioonesinemisega ka üks maailma tuntumaid floriste Jaapanist mr Aritaka Nakamura.

 Source: www.sisustusmess.ee

Source: www.sisustusmess.ee

Kinnisvara

Külastajaid ootab ees üheksa erineva kinnisvaraettevõtte pakkumised, nõuandlad, uusarendused ja palju muud.
Koha peal saab külastaja vajalikku informatsiooni müügis olevate korterite kohta, asjatundjate nõu, millele korteri soetamisel tähelepanu pöörata ning ka valminud ja peagi valmivate uusarenduste kohta. Kindlasti ei ole puudu ka erinevate objektide messipakkumised. Koha peal saab tutvuda järgmiste kinnisvaraarendajatega: YIT Ehitus, LVM Kinnisvara, Endover Kinnisvara, Domus Kinnisvara, Metro Capital, Skanton Kinnisvar, Epicenter Kinnisvara, Rosenhaus Kinnisvara, Toomkinnisvara OÜ.


 Source: www.sisustusmess.ee

Source: www.sisustusmess.ee

Muud tegevused

Muidugi on ka see aasta külastajatel võimalus saada osa erinevatest esitlustest, tootetutvustustest, seminaridest ning külastada ka tasuta nõuandlaid. Kohal on nii feng shui spetsialist kui ka sise- ja aiakujundaja esindajad, kes jagavad külastajatele tasuta nõu.
Kuulata saab erinevaid seminare, näiteks digiajastu ja sisekujunduse kooslusest, värvidest ja materjalidest interjööris, aiakujundusest, feng shui ning mööbli teemadel.

Messi raames toimuvad ka traditsioonilised loosimise mängud ning Sisustusweb.ee parima stendi valimine. Lisaks saab meelelahutuseks jälgida paljusid võistlusi, tootetutvustusi ja muidugi ei puudu ka üllatavad messipakkumised.

 Source: www.sisustusmess.ee

Source: www.sisustusmess.ee

Mess on avatud:

Reedel, 21.04 kell 11.00 – 18.00

Laupäeval, 22.04 kell 10.00 – 18.00 

Pühapäeval, 23.04 kell 10.00 – 16.00

Täpsem info:
www.sisustusmess.ee
www.aiandusmess.ee
www.disainilaat.ee

Submitted: 18.04.2017

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

click to see all