Articles and news

Philipsi teler pälvis EISA auhinna „Euroopa soodsaim suure ekraaniga televiisor 2016-2017“

Philipsi televiisorite juhtiv pildikvaliteet on taas tunnustust leidnud – EISA (European Imaging and Sound Association) valis Philips 65PUS7601 televiisori parimaks ja omistas sellele tiitli EUROPEAN BEST BUY LARGE SCREEN TV 2016-2017 (Euroopa parima hinna ja kvaliteedisuhtega suure ekraaniga televiisor 2016-2017).

Philipsi 65PUS7601 teleril on PQ-tehnoloogia omadusi, mis on tavaliselt vaid Philipsi auhinnatud 9000. seeria tippmudelitel. Tuues keskmise taseme teleritesse uut kvaliteeti kehtestab see uued standardid kogu sektorile. 65PUS7601 on esimene Philipsi HDR teler, millel on nii HDR Premium kui ka HDR Upscaling omadused.

EISA märkis eraldi ära 7601 erilise LED tagavalgustuse süsteemi, millel on 128 sektorit kohalikuks valgustugevuse muutmiseks, mis tagavad Ultra HD-pildi stabiilsed mustad toonid ja detailsed varjud. Kokkuvõtlikult nimetati 7601 "muljetavaldavaks teleriks".


Philips 65PUS7601: EUROOPA SOODSAIM TELER 2016-2017

65PUS760 on kõrge kvaliteediga üliõhuke 4K televiisor, millel on Euroopa parim disain ja mis on valmistatud looduslikest materjalidest, sh alumiiniumraam ja spetsiaalselt selle teleri jaoks loodud unikaalne kroomitud alus.

7601 pildi kvaliteeti võib nimetada erakordseks tänu lisatud kõrge kvaliteediga LED tagavalgustusele ja auhinnatud Perfect Pixel Ultra HD protsessorile.

Sellel teleril on ka Philipsi unikaalne 3-külgne Ambilight-süsteem, mis heidab teleritagusele seinale pidevalt muutuva värvilise kuma, mis sobib täpselt kokku ekraanikujutisega.

Tulemuseks on pilt, mis näib väljuvat teleri raamidest ja annab lummavama vaatamiselamuse, mis tekitsb silmadele vähem pinget ja tagab parema kontrasti – viimast tekitab omakorda Micro Dimming Premium tehnoloogia.

7601 seeriat toetab Android Smart TV-süsteem, mis koos Philipsi protsessoriga annab Google Play Sore’i sadadele rakendustele ja mängudele vajaliku kiiruse.

Helikvaliteet ühildub hästi ekraanikujutistega tänu 30W võimsusele ja unikaalsele patenteeritud Philips Double Ring tehnoloogiale, mis võimaldab sellisel õhukesel teleril sügavaid basse ja puhtaid ning selgeid keskmise ja kõrge tooniga helisid tekitada.

Lisainfo: meedia@magnalabor.ee

Submitted: 29.08.2017

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all