Articles and news

FUNKTSIONAALNE SUVETERRASS

Eesti suvi on ilus, aga lühike. Seetõttu on oluline võtta igast päikselisest päevast viimast! Pole paremat kui nautida päikesepaistet oma terrassil.

Aiamööblikomplekt Discreto


Suve saabudes on aeg terrassi seisukord üle vaadata ning seda vajadusel värskendada. Vana terrassi puhul tuleks esmalt üle vaadata puidu seisukord. Kui puit on pehme ning lõhenenud, siis seda enam üle õlitada ei tasu. Sellisel juhul tuleb kahjustunud lauad välja vahetada. Kui aga puit on tugev, siis tuleb enne õlitamist pind korralikult pesta mustusest ja tolmust. Terrassi pikaks kestvuseks peaks seda hooldama olenevalt asukohast igal aastal või paari aasta järel sõltuvalt seisukorrast. Lõunapoolel asuv terrass vajab tihedamini hooldust kuna päike pleegitab seda rohkem! Kui tegemist on uue terassiga, mis on tehases immutatud (enamasti rohelised või pruunid), siis esimesel aastal ei ole seda vaja õlitada.

Lamamistool Arrecife


Kindlasti tasub mõelda, mis on terrassi peamine funktsioon. Kas võetakse päikest, grillitakse või isutakse suure seltskonnaga koos? Sellest lähtuvalt saab hakata terrassi looma. Peesitamise korral tuleb valikusse lisada lamamistool, suurema seltskonna puhul aga laud ja toolid. Mööbli valimisel on mõistlik vaadata kompaktse ja multifunktsionaalse poole. Suur osa aiamööblit on kokku volditav ja disainilt sobilik suisa siseruumidesse. Kindlasti ei tasu unustada üht kappi, mis on väga hea grilltarvikute, tekkide, patjade, küünalde ja näiteks kastekannu hoiustamiseks. Säilita puhas ilme hoides nähtaval ainult seda, mis antud hetkel vajalik on. Valiku juures arvesta terrassi suurusega, et sisustamisega liiale ei läheks ja jääks ruumi inimestel mööbli vahel liikumiseks ilma, et teised peavad teed andma.

Aiamööblikomplekt Ombroso


Päeval loo varju kardinate või suure varjuga, mis lisaks päikese eest hoiab Sind ja Sinu külalisi kuivana. Pimedaks ajaks hangi erinevaid valgusteid ja kasuta suurepärast võimalust luua meeleolu erineva valguslahendusega. Unustada ei tasu ka küünlaid ja tõrvikuid, sest õdusale olemisele lisaks on paljud ka putukatõrjega!

Tool Helsinki järiga


Elav tuli on absoluutne luksus aga selle asemel saab kasutada soojuskiirgurit, mis toimib kenasti hilissügiseni välja ja on sobilik ka linnaruumis väikesel terrassil. Varu kappi ka pleede!

Kiiktool Celta


Anna viimane lihv lopsakate ilu- ja miks mitte ka maitsetaimede näol ja asu suvitama!

Submitted: 22.05.2019

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all