Articles and news

Artskill stuudiol on NEMO salonginäidistele äärmiselt head hinnad

Aastal 1993 Milanos asutatud Itaalia disainvalgustite bränd NEMO on algusest peale olnud innovaatiliste lahenduste ja moodsa joonega disaini esindaja. Käesoleval hetkel on kollektsioonis mitmeid mudeleid, mis on loodud Itaalia tipp-disainerite poolt nagu näiteks Carlo Forcolini, Jehs + Laub, Javier Mariscal, Karim Rashid, Ilaria Marelli, Foster+Partners, Hannes Wettstein ja Roberto Paoli. Lisaks hooajaliste kollektsioonide mudelitele on NEMO-l ka Masters-nimeline kollektsioon, mis koosneb spetsiaalselt valitud äärmiselt unikaalsetest ja ikoonilistest valgustitest. Need mudelid on sündinud Itaalia disainiklassika esindajate sulest - Le Corbusier, Vico Magistretti, Franco Albini, Charlotte Perriand ja Kazuhide Takahama.

NEMO valgustite Eesti esindajal Artskill stuudiol on NEMO salonginäidistele äärmiselt head hinnad. Mis veel - valgusti kohe kätte! Pime novembrikuu on parim aeg valguse ja silmailu koju toomiseks. Tule oma lemmikule järgi meie salongi Volta kvartalis aadressil Tööstuse 47B, Tallinn. Oleme avatud esmaspäevast reedeni kella 11-17.


VESSEL
Vessel on kahe laekinnitusega rippvalgusti. Äärmiselt originaalne ja stiilne kuju on loodud imiteerima paadi kere. Valgusti on toodetud kasutades NEMO enda erilist metalli painutamise tehnoloogiat ja on matt valgeks värvitud alumiinumist, dimmeriga ning sobib LED pirnidega.


PROJECTEUR 165
Mini-versioon suuremast Projecteur 365 mudelist. Saadaval ripp-versioonis, alumiiniumist ja värvitoonis “night blue.” Sobib hästi loft-tüüpi kodudesse või modernsetesse köökidesse. Sobivad nii hõõglambid kui LED pirnid.


CROWN PLANA LINEA
Rippuv lühtri-tüüpi modernse modulaarse joonega valgusti, mis sobib hästi näiteks söögilaua kohale või elutuppa, sest valgus voogab laiali. Valmistatud mustas mattvärvis ujutatud alumiiniumist ning pirnide ümber liivapritsiga töödeldud klaaskuplitest. NB! Hinnale lisandub sobivate pirnide hind.


APPLIQUE DE MARSEILLE
Le Corbusier disainis selle legendaarse Applique de Marseille valgusti oma Pariisi korteri jaoks Rue Nungesser et Coli tänaval. See on korduvalt kopeeritud ja legendaarne disain! Saadaval on nii valge kui musta mattvärviga värvitud alumiiniumist seinavalgustid üles ja alla voogava valgusega.


MINI LAMPE DE MARSEILLE
Väike versioon suurest Marseille lambist. Kinnitub seinale, saab kasutada nii lülitiga juhtme küljes kui ka ilma rippuva juhtmeta. Kaks erinevat valgusvihta - üldine sume valgus ning konkreetsem fookusvalgus. Saadaval alumiiniumist ja matti halli värvi versioon.


SPIGOLO
Musta värvi põrandalamp, mis on tehtud tuubi-struktuuriga alumiiniumist ning ühendatud ABS liitekohtadega. Spetsiaalsed liitekohad võimaldavad LED valgusallika enda sisse peita, mida saab 360 kraadi keerata ja suunata vastavalt soovile. Põrandalamp on disainitud mõttega, et seda saaks kasutada unikaalse ja visuaalse ruumijaotajana. Sooja tooniga ja dimmeriga LED valgusallikas.

Submitted: 20.11.2019