Articles and news

Mida trendihundid 2021 aastaks prognoosivad?

Tänased, generatsioon-Z kliendid vahetavad oma ostuharjumusi ja keskenduvad uutele platvormidele, teenustele ja keskkondadele, mis kindlasti veelgi laiendavad inimeste maailmavaatamise oskuseid.


Alates eelmisest aastast, kus trendid virtuaalsuse suunas üha kasvasid, nägime, et turvalisuse nimel on isegi jõuluturud muutunud virtuaalseks ja koos sellega on muutunud ka tavaostlejate harjumused. Võimalus minna üle alternatiivsetele lahendustele mõjub kui hea õppetund, sest on loodud mugavaid viise nende lisavõimaluste näitel, selmet teistsugune olukord kui neid alternatiive üldse pole. Siit ka järgnev küsimus, mis oleks kui mööbel vastaks meie igapäevastele ergonoomilistele ja adaptiivsetele vajadustele?

Kodukontor LIFT ühendab endas korra ja kaose, mõlemad oma harmoonilises tasakaalus võrdselt kaunid.



Riiul LIFT kasvab koos meiega. Kui mõnikord oleme sunnitud oma asjade paigutamisel arvestama mööbliga, siis antud juhul toimub asi vastupidi. Muudetava kõrgusega riiulid sobivad nii suurtele kui ka väikestele raamatutele. Soovi korral saab riiulit hõlpsasti laiemaks muuta, lisades vertikaalseid seinu. Tugevad vineerist detailid on vasypidavad ja riiulit on mugav vajadusel ümber kolida. Mugavama transpordi huvides on kõige pikemad detailid kõigest 1,15 meetrit pikad. Laiema vaheriiuli laius on 49 cm, kitsama laius 18 cm.

Uudisena saab riiulit LIFT kasutada ka kodukontorina, selleks on kaasas 45 cm sügav ja 69 cm lai lauaplate, mille asukohta saad ise valida. Olgu selleks siis istumisasend kõrgusega 73 cm või püsti seismise asend 90 – 110 cm

Kodukontor LIFT sobib nii moodsasse kui ka ajaloolisesse interjööri. Mõne üksiku raamatuga mõjub see mööbliese kauni arhitektuurse elemendina mis loob põneva valgusmängu. Tihedalt raamatutega täidetuna jääb aga tagasihoidlikult märkamatuks. LIFT kodukontori peamised märksõnad on paindlikkus ja individuaalsete eelistustega arvestamine.


LIFT on valmistatud 12mm valgest filmivineerist või 16mm tammespooniga õlivahatatud vineerist. Riiul LIFT võitis Special Mention auhinna Saksa Disainiauhindadel 2019. Riiuliga LIFT saad tutvuda 4roomi salongis Tallinnas, Pärnu mnt 110 ja Solarise keskuses Eesti Disaini Majas.

Nagu COVID-19 on mõjutanud paljude inimeste töö- ja õpiharjumusi (kooliõpe etc) on palju inimesi optimeerinud oma kodu vastavalt oma uuele elustiilile. Nad otsivad uuenduslikku adapteeritavat mööblit, nagu Radis Furniture’ LIFT kodukontor, mis võimaldaks neil lihtsalt muuta professionaalse töö keskkond rekreatsiooniliseks ja vastupidi – eesmärgiga prioritiseerida töö-elu balanseeritust ebahariliku töökeskonna tõttu.

Submitted: 21.01.2021

Nordic elegance - natural playwood furniture for home and office

Phone:
+372 5558 5656
Address:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.