Articles and news

hansgrohe Talis M54: muljetavaldav nii vormi kui funktsiooni poolest

Minimalistlik igas mõttes

hansgrohe Talis-M54 – köögi funktsionaalne keskpunkt.

hansgrohe Talis-M54 – köögi funktsionaalne keskpunkt.

hansgrohe esitleb uut minimalistliku välimuse ja eksklusiivse mattmusta viimistlusega köögisegistit Talis M54. Selle elegantne ja ajatu disain koos kõrgeima tootekvaliteediga annab igale köögi interjöörile isikupärase ilme.

Elegantse silueti, puhta disainikeele ja stiilset ajatust esindava värvikontseptsiooniga on Talis M54 viimaste disainistandardite šikk väljendus. Oma kolme ikoonilise kuju ja pinnakatete valikuga ei ole see segisti loodud kindlat tüüpi köögi jaoks - see sulandub harmooniliselt igasse köögikeskkonda. Segistite disainist õhkub alahinnatud tööstuslikku elegantsi, samas kui stiilsed ja funktsionaalsed metallelemendid muudavad selle ideaalseks kodukasutusel.

Pole tähtis, milline on mudel: L-kujuline, U-kujuline või kõrge kaarega. Ükskõik, milline on viimistlus: kroom, roostevaba teras või eksklusiivne mattmust. Kas see on paigaldatud avatud või eraldi kööki - Talis M54 teeb valamualast köögi keskpunkti.

Köögi funktsionaalne keskpunkt
Talis M54 pikendatud ratsionaalset siluetti täiustab selle sale käepide ja lame tööelemendi kate. Segisti ühtlane joon annab sellele puhta ja elegantse välimuse. Käepideme alla paigutatud minimalistlikud sooja ja külma vee märgistused ning pihusti, mis asetseb


diskreetselt tila otsas, on vaevalt nähtavad ja lisavad segistile oma võlu. Isegi sellised detailid nagu liugrõngad, tihendid ja väljatõmmatava segistitila must voolik on disainitud vastavalt pinnaviimistlusele. Ergonoomiline käepide annab kasutajale täieliku kontrolli vee seadete reguleerimiseks. Selge laminaarjuga vooluhulgaga 7 liitrit minutis täidab kiiresti isegi suuremad keedupotid. Segisti duširežiim on aga eriti säästlik, kuna vähendab veetarvet vaid 3,5 liitrini minutis. Selle joa puhul on vähenenud ka pritsimine ning dušijoaga on hea kergemat mustust maha loputada. Intuitiivne segisti tila peal olev lüliti on äärmiselt tagasihoidlik ja ergonoomiline tänu täpsele rõhupunktile, mis muudab iga tegevuse lihtsamaks - olgu selleks kas köögiviljade pesemine või käte loputamine. Segisti väljatõmmatav pihusti võimaldab kogu valamu pinda hõlpsalt pesta. See on piisavalt pikk, et jõuda isegi valamust eemal asuvate anumateni, näiteks lille- või suuremate keedupottideni.

Rohkem infot Talis M54 segistite kohta www.hansgrohe.com.

hansgrohe loob innovatiivseid lahendusi köökide ja vannitubade jaoks, kus on ühendatud intelligentne funktsionaalsus, väljapaistev disain ja kestev kvaliteet. Lõuna-Saksamaal Schwartzwaldi piirkonnas asuv rahvusvaheliselt tegutsev Hansgrohe grupp müüb hansgrohe kaubamärgi all tippklassi dušše, dušisüsteeme, vannitoa- ja köögisegisteid ning köögivalamuid.

Hansgrohe asutati aastal 1901. Oma paljude auhinnatud toodetega juhib see traditsiooniline kaubamärk veevoolu nii köögis kui ka vannitoas. Kuna seal veedavad inimesed aega, mida nad kõige rohkem väärtustavad ja kogevad erilisi hetki kokkupuutes veega. hansgrohe arendab välja targa kodu lahendusi, mis rikastavad inimeste igapäevaelu ja toovad kodudesse rohkem kasutusmugavust ja turvalisust.

Saleda silueti, puhta disainikeele ja stiilset ajatust esindava värvikontseptsiooniga on Talis M54 viimaste disainistandardite šikk
kehastus.

Saleda silueti, puhta disainikeele ja stiilset ajatust esindava värvikontseptsiooniga on Talis M54 viimaste disainistandardite šikk kehastus.


Talis M54 pikendatud ratsionaalset siluetti täiustab selle sale käepide ja lame tööelemendi kest. Segisti ühtlane joon annab
sellele puhta ja elegantse välimuse.

Talis M54 pikendatud ratsionaalset siluetti täiustab selle sale käepide ja lame tööelemendi kest. Segisti ühtlane joon annab sellele puhta ja elegantse välimuse.

Submitted: 13.12.2021

Pharo/axor

Phone:
+372 682 6829
Address:
Mäealuse 2/1 , Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all