Articles and news

Rohkem paindlikkust ja funktsionaalsust hansgrohe Finorise segistisarjaga

hansgrohe Finoris – mitmekülgne abiline valamu juures

Loodud kõigeks ettetulevaks valamu juures: uus hansgrohe Finoris valamusegisti

Loodud kõigeks ettetulevaks valamu juures: uus hansgrohe Finoris valamusegisti

Unistus vannitoast kui isiklikust heaolu-spaast ei saa tihti teoks. Pere vannitoaelu on tavaliselt hoopis midagi muud: isikliku hügieeni protseduurid, koristamine, pesu leotamine - valamust saab kiiresti igapäevaste tegevuste keskus. On hea, kui on selline valamusegisti, mis kõigega toime tuleb. hansgrohe Finorise segistisarja väljatõmmatav versioon pakub palju liikumisvabadust ja lihtsustab argirutiini. Kiire peapesu kraani all pole enam mingi probleem. Ja kõigele lisaks on valamut ka lihtne puhtaks loputada. Ka on pesuämbreid või muid kõrgeid anumaid lihtne selle väljatõmmatava otsikuga täita. Sügavamas valamus saab väikelast vannitada või tema jalgu pesta. Olgu tegemist õrna PowderRaini või tavalise laminaarse pihustijoaga, segisti veejuga saab ühe nupuvajutusega muuta. Kumbki pihustusrežiim ei kasuta rohkem kui viis liitrit vett minutis.

Sale disain ja suur funktsionaalsus
Märkamatult segistiga integreeritud väljatõmmatav dušiotsik, mille tegevusraadius on 50 cm, libiseb pärast iga kasutuskorda sujuvalt tagasi algasendisse. Visuaalselt on saleda ja geomeetrilise välimusega Finoris muljetavaldav. Minimalistliku disainiga segisti on saadaval ka ilma väljatõmmatava dušiotsata. Isegi standardmudel on mõeldud erinevaid vannitoasituatsioone silmas pidades, kuna seda on saada kolmes erinevas kõrguses. See tähendab, et hansgrohe Finorist saab kombineerida väga erinevate valamumudelitega. Kui plaanite seinasisest dušilahendust, võite paigaldada ka sellega sobiva Finorise seinast tuleva valamusegisti. Segistisarjal on valikus ka erinevad viimistluspinnad: kroom, mattmust või mattvalge. See muudab hansgrohe Finorise ka ideaalseks valikuks trendikatesse mattmustade detailidega vannitubadesse. Täielik Finorise sari sisaldab loomulikult sobivates toonides segisteid ja detaile ka vanni ja duši jaoks. hansgrohe Finorist sobib hästi kombineerida hansgrohe Rainfinity dušilahenduste ja sobivate Addstorise tarvikutega.

hansgrohe tähendab köökide ja vannitubade uuenduslikke lahendusi, mis ühendavad endas intelligentse funktsionaalsuse, silmapaistva disaini ja vastupidava kvaliteedi. Oma paljude auhinnatud toodetega kujundab traditsioone austav kaubamärk veevoolu köögis ja vannitoas.
Koos kauaaegsete disainipartneriga PHOENIX Design keskendutakse inimeste igapäevaelu rikastamisele võimaldades neile rohkem funktsionaalseid ja turvalisi lahendusi oma kodudesse. Rahvusvaheliselt aktiivselt tegutsev Hansgrohe kontsern toodab, turustab ja tarnib tipptasemel hansgrohe kaubamärgiga dušše, dušisüsteeme, vannitoa- ja köögisegisteid ning valamuid.
hansgrohe. Meet the Beauty of Water.



Valamu on pere vannitoa igapäevase sigina-sagina keskmeks. Uus hansgrohe segisti Finoris loob selleks piisavalt ruumi ja paindlikkust, olenemata sellest, kas pesete juukseid või jalgu, vannitate oma last või täidate vaase. Ja pärast seda saab kraanikaussi kergesti dušiotsikuga loputada.



Paindlik kõikideks tegevusteks valamu juures: segisti hansgrohe Finoris



Kas õrn veejuga PowderRain (üleval) või tavaline laminaarjuga (all), segisti veejuga saab ühe nupuvajutusega lihtsalt muuta. Mõlemad pihustusrežiimid ei kasuta rohkem kui viis liitrit vett minutis.




Paindlikud pihustusrežiimid: hansgrohe Finoris väljatõmmatava tilaga.




Standardne hansgrohe Finoris on saadaval kolme erineva kõrgusega, nii et seda saab kombineerida paljude erinevate valamutega.



hansgrohe Finorise sari sisaldab sobivates toonides segisteid ja detaile ka vanni ja duši jaoks. hansgrohe Finoris sobib ideaalselt kokku hansgrohe Rainfinity dušilahendustega..

Submitted: 18.05.2022

Pharo/axor

Phone:
+372 682 6829
Address:
Mäealuse 2/1 , Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all