Articles and news

Milline segisti valida?

Tänapäevane segisti säästab vett ja energiat, on taaskasutatav ning kestab aastakümneid. Kui osad segistid on minimalistlikud ja loodud ruumi sobituma, siis teised annavad vannitoale iseloomu ja tooni. Tutvume lähemalt Rootsi päritolu Gustavsbergi segistite põneva maailmaga!


1. Vee- ja energiasäästlik New Nautic
Tualettruumis kulub 70% kogu hoone veetarbimisest ja just seetõttu tuleb siin vett kokku hoida. Tänu uuenduslikele funktsioonidele on New Nautic sarja segistid ainsad Eesti turul saadaolevad A-energiaklassiga segistid. New Nautic aitab vähendada veekulu kuni 45% ja vee soojendamiseks kuluvat energiat kuni 30%. See kehtib nii valamu- ja dušisegistite kui ka köögisegistite kohta. New Nautic segistitel on nutikas sisu, mis tähendab, et komponendid on asendatavad ja segistit saab aastate jooksul täiendada uute ja järjest nutikamate funktsioonidega, ent ilma kogu segistit välja vahetamata. See tagab, et segisti kestab aastakümneid ja on alati kaasaegne.


2. Eepiline Epic
Kui osa segisteid sulandub ruumi, siis Gustavsberg Epic on loodud vannituppa iseloomu ning tooni andma. Segisti on saadaval poleeritud kroomi, harjatud messingu või matt musta tooni ja samades värvitoonides saab kombineerida ka valamu põhjaklappe. Veelgi stiilsema lahenduse saab lisades valamule põranda- või seinaühendusega kroomitud, matt musta või messingust sifooni. Samades värvitoonides Epic sarja köögisegistid on kõrge jooksutoruga, mis on 110° pööratav. Valikus on ka väljatõmmatava jooksutoruga segisti, mis muudab suuremate nõude pesemise ja köögivalamu puhtana hoidmise eriti lihtsaks.


3. Moodne Estetic
Moodsaid valikuid pakkuva Estetic sarja on loonud Rootsi sisearhitekt ja disainer Jon Eliasson. Puhaste katkematute joontega segistid on saadaval kroomitud, matt musta ja matt valgena. Segistite värv ja disain sobitub sama sarja sanitaarkeraamikaga. Kõrget valamusegistit saab kombineerida nii vannitoa- kui köögivalamuga.


4. Klassikalise disainikeelega Atlantic
Atlantic sarja segistid on puhta vormi ja nutika disainiga. Jooksutoru kumeralt pinnalt voolab vesi ära, vähendades katlakivi kogunemist. Segisti tugev jalg asetseb tihedalt keraamilise pinna vastas, hoides segisti stabiilsena. Kergesti haaratava kahva alaosa on pisut ümar tagades kvaliteeditunde igal kasutuskorral.


5. Kontaktivaba Sensoric
Sensoric segisti töötab sensoriga, seega puudub vajadus puudutada kahva, mis pakub kasutajale tõeliselt hügieenilise lahenduse. Sensoric segisti veetemperatuuri saab seadistada, et kraanist tuleks alati sobiva soojusega vesi. Segistiga on kaasas aeraator, mis vähendab segistit läbiva vee hulka muutes selle LEED ja BREEAM nõuetele vastavaks.


Segisti valikul on aga veel üks oluline nüanss – varuosad. Gustavsberg väärtustab keskkonda ja garanteerib, et segistite varuosad on saadaval ka aastakümneid pärast ostmist. Gustavsbergi kodulehe kaudu saab tuvastada vajaliku varuosa, ja leida videod, mis näitavad kuidas kõrvaldada tekkinud probleemi. Nii saab segistit täiendada ilma kogu segistit välja vahetamata ja tagada, et segisti kestab aastakümneid.

Tutvu Gustavsbergi segistivalikuga lähemalt SIIT

Submitted: 13.10.2022

Oy Gustavsberg Ab Eesti Filiaal

Phone:
+372 646 0312
Address:
Fr.R Faehlmanni 6, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.

You may also be interested in the following articles