Articles and news

PINGLAED ETTEVÕTTELT SKYSTYLE

Kui olete antud teema vastu huvi tundnud, siis teate juba, mida pinglaed endast kujutavad. See on spetsiaalne materjal, mis kinnitatakse piki ruumi perimeetrit spetsiaalselt paigaldatud karkassi külge.

Sellise töö tulemusena saadakse ideaalselt sile lagi. Kuid selleks, et saada just selline tulemus, mida soovite, tuleb teada, kuidas pinglage valida. On mitmeid omadusi, millele tuleb pöörata erilist tähelepanu.




Tootjafirma
Pinglagede materjalide turul peetakse kõige paremaks Prantsuse, Saksa ja Belgia ettevõtete toodangut, s.t need on Euroopa kvaliteediga tootjad. Hiina kaupu iseloomustab kõige madalam hind, kuid neid ei saa sertifitseerida.

Sellise kahtlase tüübi ja kvaliteediga materjale leidub ka Eesti ja Euroopa turul ning tarbijal on neid üsna raske ära tunda. Siiski reedavad neid odav hind, sertifikaatide puudumine ja lõhn. Materjalide seas on Saksa pinglaed kõige kõrgema hinnaga, kus maksumus on õigustatud kvaliteedi ja ohutusega.



Ohutus
Rääkides sellest, milliseid lagesid on parem valida, ei tohi unustada, et kõige tähtsam on ümbritseda end tervisele ohutute materjalidega.
Veenduge enne ostu sooritamist kindlasti selles, kas müüjal on olemas vastavad sertifikaadid, mis kinnitavad antud materjali ohutust. Pinglagede kvaliteetsed kangad on valmistatud materjalidest, mis on inimese tervisele täiesti ohutud.

Antud materjali nimi on polüvinüülkloriid. Seda materjali kasutatakse ka plastikaknaraamide, plastikust seinapaneelide, nurkade, liistude, samuti laepaneelide jms valmistamiseks. Kõik me teame, et need ei lõhna, ei pragune ega pleegi päikese käes. Antud juhul võib tunnustada ja kiita kõiki Eesti sertifitseeritud pinglagede tootjaid kohusetundliku suhtumise eest toote kvaliteeti.

Pinglagi on küllaltki vastupidav, see peab vastu veeuputusele, tabamusele šampanjapudeli korgiga ja löökidele tömpide esemetega. Oli selline juhus, kus pinglagi pidas kinni osaliselt sissevajunud vahelae ja päästis toas viibinud lapsed. Ei vaja süstemaatilist hooldust. On lihtne pesta ja parandada. Veel üheks plussiks on asjaolu, et pinglae saab paigalda kiiresti ja prahti tekitamata ning see kestab aastakümneid.

Samuti on sellel ka omad miinused: tuleb meeles pidada, et pinglaed kardavad lööke teravate esemetega. Samuti liitekohtade olemasolu, kui materjal pole piisavalt lai, kuid oskusliku paigaldamise korral on need nähtavad ainult vahetus läheduses. Tavaliselt on kõik pinglaed liitekohtadeta.






Millist faktuuri valida: läikiv, matt või satiinjas?
Igale ruumile pinglae valimisel on vajalik individuaalne lähenemine. Reeglina nõustavad meie firma meistrid iga klienti mistahes küsimuses üksikasjalikult kohapeal. Olgu selleks siis faktuur, värvus, valgustus või disain. Tähelepanu pööramine ka kõige väiksematele detailidele võib mängida otsustavat rolli soovitud tulemuse saavutamisel. Me kasutame konkreetsete ülesannete lahendamisel paindlikku lähenemist. Lakitud või läikivad pinglaed on läikiva pinnaga ja peegeldavad hästi valgust – loovad peegli efekti. Kasutatakse sageli väikestes ruumides, et suurendada ruumi visuaalselt.

Matid näevad välja nagu krohvitud pind ja sobivad suurepäraselt klassikalise kujundusstiiliga. Satiinjad on kerge läikega, kuid ei peegelda. Selline faktuur sobib ruumide ja magamistoa kõrgtehnoloogiliseks kujundamiseks ning kerge, tagasihoidliku disaini ja rahuliku õhkkonnaga ruumidele.

Pidage meeles, et pinglaed teenivad teid rohkem kui ühe aasta, mis tähendab seda, et peaksite hoolikalt valima nii tootjat kui ka veenduma paigaldajate kvalifikatsioonis. Ebakvaliteetne paigaldus vähendab oluliselt pinglae kasutusiga ja kestust. Pinglae väljavahetamine ja parandamine on kahtlemata seotud rahaliste kuludega. Teie närvide ja raha säilitamiseks on mõistlik palgata kõrgelt kvalifitseeritud spetsialistid, kes annavad tehtud tööle garantii ja omavad EL-is kehtivad materjalide ohutussertifikaate.

Tänapäeval peetakse pinglagesid kõige ohutumaks, edumeelsemaks ja usaldusväärsemaks viimistlusviisiks. Kvaliteetse materjali valik ja professionaalne paigaldus on teie kodu mugavuse ja turvalisuse võti! Komplekskatsetused läbinud materjale saab kasutada kuni 530 cm laiustes ruumides. Seejuures on pinglae kangas terviklik, ilma ühegi liitekohata.



Milline profiil valida, kas varjuvahega või klassikaline, peitlindiga piki perimeetrit?
Varjuvahega lagi paigaldatakse spetsiaalsele, peidetud tagaseinaga profiilile ja see loob hõljuva lae efekti. Lae ja seina kokkupuutekohas moodustub 5-7 mm vari, mis varjab ka seina ebatasasused. Sellist varianti peetakse kõige kaasaegsemaks ja stiilsemaks lahenduseks.

Pinglae klassikaline variant monteeritakse koos profiiliga, millesse paigaldatakse paigaldamise viimases etapis peitlint (laeliist). Peitlint liibub tihedalt vastu seina ja sulgeb profiilis oleva paigaldussüvendi piki perimeetrit. Sellisel juhul liibub lagi visuaalselt tihedalt vastu seina ja näeb terviklik välja.



Milliseid valgusteid saab pinglaele paigaldada?
Rangeid piiranguid siin ei ole! Pinglae külge saab paigaldada peaaegu igasuguseid valgustusseadmeid, laekarniise jne, peaasi, et lae paigaldamise ajaks oleks teil kõik juba valmis ostetud. Paigaldajad peavad eelnevalt teadma, mida ja kuhu täpselt paigaldatakse. Te leiate meie ettevõttest oma interjööri jaoks suures valikus valgusteid ja muud erinevat valgustust.


Miks valida just meie pinglagesid?
* Skystyle on spetsialiseerunud pinglagede müümisele ja paigaldamisele alates 2009. aastast. Meie teine suund on kaasaegsed valguslahendused. Meie kliendid saavad komplekslahenduse, lae ja optimaalse valgustuse.
* Enamikul juhtudel kasutame Saksa pinglagesid TEQTUM EURO. Materjalil on ainulaadne võltsimisvastane kaitsesüsteem. Igale laele antakse unikaalse numbriga ohutuspass ja klient saab materjali ehtsust veebisaidil ise loetud minutitega kontrollida. Lõuendi siseküljel on spetsiaalne UV-märgistus. Mitte ühelgi Euroopa materjalil pole sellist kaitsetaset.

Materjalile omistati rahvusvaheline kvaliteediklass A+.
Materjali on kontrollitud Euroopa Liidu direktiivi DIN EN 71 laste ohutusstandardi järgi.
REACH – Euroopa Liidu määrus, mis reguleerib keemiliste ainete käitlemist.
A+ - Prantsuse keskkonnastandard, mis piirab õhku lenduvate ainete eraldumist. Materjalile antud garantii kehtib 16 aastat. Tellimuse täitmise minimaalne tähtaeg, alates mõnest päevast. Hoiame tasakaalu hinna ja tarbimisväärtuse vahel.


Submitted: 24.11.2022

Sky Style stretch ceilings

Phone:
+372 5851 5198
Address:
Narva mnt 38, Jõhvi, Ida-Virumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.

You may also be interested in the following articles