Articles and news

Ligne Pure- Pure Belgian Design

Meil on rõõm tutvustada teie uhiuut toodet eesti turul - belgia käsitöö vaipu.

Vaoshoitud disain ning lõputud eksperimendid tekstuuridega.


LIGNE PURE vaibad on alati olnud sünonüümiks traditsioonilise meisterlikkuse ning elegantse disainiga kooskõlas kõrgkvaliteetsetest materjalidest valminud tootele.

Käsitöö vaibad LIGNE PURE — on täiesti uutmoodi loominguline maailm, töö laia tekstuuride, tehnikate ja materjalide spektriga. See kõneleb pidevatest püüdlustest ühendada traditsioonidest inspireeritud suurepärane meisterlikkus ainukordsete disainkontseptsioonidega. Vaibad on toodud erinevatest maailmapaikadest ning teostatud parimatest materjalidest, mis on maailmas vähegi võimalik saada. LIGNE PURE teisendab loomingut ja kujutlusvõimet reaalsesse ja käegakatsutavasse ilusse, mis harmoneerub iga interjööri stilistikaga.


Iga vaip läbib kolmeastmelist kvaliteedikontrolli etapi. LIGNE PURE vaipade mudeleid on igas suuruses, samuti toodetakse neid ka individuaalse tellimuse järgi. Kogu sortimendi ja disainiga on võimalik tutvuda tootja kodulehel või kataloogi abil, külastades meie hubast salongi. Kõiki näidiseid võib võtta kaasa objektile, et valida värvi ja kontseptsiooni järgi ideaalselt sobiva variandi.

Lubage Ligne Pure vaipadel lisada viimase täiuslikkuse lihvi teie kodukujundusse!

Kui te ei leidnud endale sobivat vaipa meie internetipoes, siis tulge kindlasti salongi – kohapeal on näidiseid ja katalooge märksa rohkem.

Tutvumishinnad –20% kehtivad kõigest kuu aega! Tulge saage tuttavaks Ligne Pure toodetega ning valige omale see idealne ja perfektselt sobiv vaip!

Submitted: 06.01.2023

Moonavoor Sisustus

Phone:
+372 614 3455
Address:
Veerenni 24 (Baltika kvartal), Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.

You may also be interested in the following articles