Articles and news

Tere köök, tere söögituba!

Köök on paik, kus valmistad toitu ja see on ka koht, kus sa enamasti selle ka ära sööd. Samuti on köök pere kokkutulekuks oluline ruum, kodu süda- nagu öeldakse. Seega kui on soov kööki või söögituba hakata disainima, tuleks mõelda balanseerimisele, kuidas saavutada ideaalne kokkumäng ajatu funktsionaalsuse ja soovitud värvigamma või materjalikompositsiooni kooskõlaga.


Uus aasta on toonud kaasa paljugi uut köögi ja söögitubade sisustuse ja detailede osas, mida tasuks arvesse võtta nende ruumide sisustamisel. Näiteks on trendidest kadunud ebamugavad seinale kinnituvad ülemised kapid. Need on välja vahetanud praktilised kummutid.
Radis Furniture on loonud HUH seeria, mille kummut koosneb nii sahtlitest kui ka kappidest, mis mahutavad hulgaliselt vajalikku nii laua katmiseks kui ka toidu serveerimiseks. Asendamatu abimees söögituppa.
Kummut on tehtud kasevineerist ja õlivahatatud. Uksed Koskisen CPL vineeril. Saadaval 3 või 4 sahtliga. Kummuti sees uste taga muudetava kõrgusega vaheriiulid laiusega 45 cm.

Mõnusalt retrostiilis HUH kummutiga saab tutvuda lähemalt SIIT

Üha rohkem oleneb söögilauast meie söögitubades või köögis valitsev atmosfäär.
Hetk, mil laua ümber koguneb pere ja seltskond on päeva parim aeg. Kuid ruumi suurus on köögilaua valikul väga oluline aspekt.
Radis Furniture poolt loodud HUH kollektsiooni söögilaud, mis on valmistatud õlivahatatud kasevineerist, lauatasapinnad tammespooniga või kõrgsurvelaminaat (HPL) vineeril. Söögilauda saab tellida kahes mõõdus vastavalt soovidele. HUH seeria söögilaud sobib nii keskmise suurusega kööki kui avaramasse söögituppa.

Avara söögilaud HUHiga saab tutvuda lähemalt SIIT

Iga Radis Furniture’ e-poest tehtud ostu puhul istutatakse koostöös Makeitneuraliga uus puu.

Submitted: 23.03.2023

Nordic elegance - natural playwood furniture for home and office

Phone:
+372 5558 5656
Address:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.