KÜSI NÕU SISEKUJUNDAJALT

Kõlakoda trepihallis

Jane 16.04.2022 21:11

Tere, kas oskate soovitada viimistlusmaterjale või muid elemente, mida saaks lisada trepihalli seintele, et vähendada heli võimendumist ning levimist mööda trepihalli ülemistele korrustele?

Tsiteeri

Pilery Kangur 18.04.2022 11:09

Tere Jane!

Üks lihtsamaid ja efektiivsemaid võimalusi müra vähendamiseks on vähendada heli järelkaja ehk peegeldusi ruumis kasutades akustilisi seinapaneele. Üldjuhul peaks akustiliste seinapaneelide pindala olema umbes pool ruumi põrandapindalast. Akustilised moodulid on toredad dekoratiivelemendid , mis annavad ruumile värvi ja elavdavad interjööri. Paneelidele on mõnel juhul võimalik lasta trükkida näiteks soovitud pilt. Alati sobivad ka visuaalselt rahulikumad,aga huvitava tekstuuriga neutraalset tooni paneelid,mis seinapinnalt väga ei eristu. Samuti saab tellida spoonitud, tekstiilist või nahast akustilisi plaate katmaks seina või ka lage.
Võimalusi on väga palju:
https://www.tk-team.fi/et/products/hush-light-akustiline-paneel
https://wallpanels.eu/tooted/akustilised-paneelid/
https://okka.eu/product/akustilised-paneelid/
https://elkemoobel.ee/ee/product/bitz-wall-sound-absorber


Heade soovidega,
Pilery

Tsiteeri

petplius 21.03.2024 11:16

Oleme rõõmsad tutvustama teile Royal Canin - kõrgkvaliteetse lemmikloomatoidu valikut teie koduloomadele!

Royal Canin on maailmatasemel kaubamärk, mis pakub tooteid nii koertele kui ka kassidele. Meie toidud on loodud arvestades teie lemmikute individuaalseid vajadusi, vanust ja elustiili.

Miks valida Royal Canin?

Kõrgekvaliteetsed koostisosad: Kasutame vaid parimaid koostisosi, mis tagavad teie lemmikute heaolu ja tervise.
Eri spetsialiseeritud valemite: Meie toidud on kohandatud erinevatele loomaliikidele, vanusele ja erilistele vajadustele, sealhulgas tundlikule nahale, seedeprobleemidele ja muule.
Teaduslik lähenemine: Royal Canin'i toidud on loodud teadusuuringute ja teadmiste põhjal loomade toitumise kohta.
Usaldusväärsus: Oleme usaldusväärne kaubamärk, millele võite kindel olla. https://petplius.lt/sunims/sausas-maistas/royal-canin

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.