SOOVITA HEAD ...
massaazilaud
olen kuulnud, et on olemas soojendusega massaazilaud- kust saaks?
www.massaazitool.ee
Milleks või millele see kasulik on ?
kaarel, nende kodulehel ju kõik kirjas
Suurim valik erinevaid massaazilaudu( ka soojendusega) müügil Medifur OÜ-s www.medifur.com
Olen kuulnud, et ka Medifur pakub neid soojendusega laudu. Ei tea, võib ju küsida.
olen kuulnud, et on olemas soojendusega massaazilaud- kust saaks?
ma voin kogemusest utelda, et sul ei ole motet sellist lauda osta. parem osta puitlaua (metalllauda ei soovita) peale soojenduskott (naeb valja selline nagu vene ajal olid need kohusoojenduskotid, aga suurem). ma ostan endale kah.
See soojenduskott on täielik jama. Parim on selline kuhu saab selili heita ja rullikud masseerivad ning soojendavad. Massaazi käigus enitab ka väga hästi Olen sellisel lamanud Soomes ühel messil ja oli väga tõhus massaaz. Eestis pakuvad ka paar firmat selliseid. Üks on ka see Medifur ,millest eelpool ka juttu
See soojenduskott on täielik jama. Parim on selline kuhu saab selili heita ja rullikud masseerivad ning soojendavad. Massaazi käigus enitab ka väga hästi Olen sellisel lamanud Soomes ühel messil ja oli väga tõhus massaaz. Eestis pakuvad ka paar firmat selliseid. Üks on ka see Medifur ,millest eelpool ka juttu
.. ja teine on Massaazitool.ee

LP. Massaazitool- aga miks nii kõrged hinnad võrreldes Medifuriga võrreldes