Articles and news

Sunoreki voldikkardin - Teistsugune Toode

Soovitab Mairiika Kirsimägi, Sunoreki tootejuht

Voldikkardin on kena vaheldus traditsioonilistele aknakatetele. See on Teistsugune Toode- oma puhta ja selge horisontaaljoone tõttu muutub see sisekujunduselemendiks.

Valikus on palju erinevaid võimalusi nii kujult kui ka värvilt. Pastelsete värvidega õnnestub aknaava sulandada seinatooniga. Kasutades kontrastseid, erksaid või värvilisi kangaid saab rõhutada aknaava asukohta ja suurust. Saadaval on kangad, mille pöördel valgust peegelduv kiht aitab reguleerida ruumide valgusastet ja veidi ka temperatuuri. Palju kangaid on mõeldud kasutamiseks niisketes ruumides. Ei pea muretsema- suures õhuniiskuses hoiab kangas ka aja möödudes korrektset plisseeri. Niiskuskindlus muudab voldikkardinad ka hõlpsalt puhastatavaks. Enamikku kangaid tohib pesta. Laovalikust leiab ka tulekindlaid kangaid.

Kõikvõimalikud erikujulised aknad on suhteliselt pretensioonikad ja nõuavad eri-lahendusi. Voldikkardin on tänuväärne toode, sest seda saab valmistada kolmnurksena, poolkaarena, trapetsina vm kujuliselt. Ja ikka ja alati on see toode väga ruumisäästlik, sest seda saab valmistada just nii väikesena kui on klaasipind. Kardina saab kinnitada ülalt ja alt klaasiliistude külge. Selline paigaldus tagab `vaikse` lahenduse. Ei tuuletõmbus, aknalaual uitav kass ega ka kogemata vastu kardinat puutumine pane kardinat liikuma ja vastu akent kolksuma. Kardin liigub klaasiavas mööda klaasipinda alt üles või ülevalt alla. See on väga mugav, sest tõstes kardina alt üles soovitud kõrgusele, jääme ise varjatuks, kuid valgus pääseb maksimaalselt tuppa. Alt-üles liikumine on omane vaid voldikkardinale ja see eristab seda mistahes teistest aknakatetest.

Voldikkardin sobib hästi omaette aknakatteks ja see ei nõua ilmtingimata endale lisa, kuid koos tekstiilkardinaga on tulemus imeilus. Lakooniline ja tagasihoidlik voldik + õhuline ja voogav tüll annab kokku suurepärase tulemuse.


SUNOREK
sunorek@sunorek.ee
www.sunorek.ee

Submitted: 19.01.2009

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all