Artikkelit ja uutiset

Sunoreki voldikkardin - Teistsugune Toode

Soovitab Mairiika Kirsimägi, Sunoreki tootejuht

Voldikkardin on kena vaheldus traditsioonilistele aknakatetele. See on Teistsugune Toode- oma puhta ja selge horisontaaljoone tõttu muutub see sisekujunduselemendiks.

Valikus on palju erinevaid võimalusi nii kujult kui ka värvilt. Pastelsete värvidega õnnestub aknaava sulandada seinatooniga. Kasutades kontrastseid, erksaid või värvilisi kangaid saab rõhutada aknaava asukohta ja suurust. Saadaval on kangad, mille pöördel valgust peegelduv kiht aitab reguleerida ruumide valgusastet ja veidi ka temperatuuri. Palju kangaid on mõeldud kasutamiseks niisketes ruumides. Ei pea muretsema- suures õhuniiskuses hoiab kangas ka aja möödudes korrektset plisseeri. Niiskuskindlus muudab voldikkardinad ka hõlpsalt puhastatavaks. Enamikku kangaid tohib pesta. Laovalikust leiab ka tulekindlaid kangaid.

Kõikvõimalikud erikujulised aknad on suhteliselt pretensioonikad ja nõuavad eri-lahendusi. Voldikkardin on tänuväärne toode, sest seda saab valmistada kolmnurksena, poolkaarena, trapetsina vm kujuliselt. Ja ikka ja alati on see toode väga ruumisäästlik, sest seda saab valmistada just nii väikesena kui on klaasipind. Kardina saab kinnitada ülalt ja alt klaasiliistude külge. Selline paigaldus tagab `vaikse` lahenduse. Ei tuuletõmbus, aknalaual uitav kass ega ka kogemata vastu kardinat puutumine pane kardinat liikuma ja vastu akent kolksuma. Kardin liigub klaasiavas mööda klaasipinda alt üles või ülevalt alla. See on väga mugav, sest tõstes kardina alt üles soovitud kõrgusele, jääme ise varjatuks, kuid valgus pääseb maksimaalselt tuppa. Alt-üles liikumine on omane vaid voldikkardinale ja see eristab seda mistahes teistest aknakatetest.

Voldikkardin sobib hästi omaette aknakatteks ja see ei nõua ilmtingimata endale lisa, kuid koos tekstiilkardinaga on tulemus imeilus. Lakooniline ja tagasihoidlik voldik + õhuline ja voogav tüll annab kokku suurepärase tulemuse.


SUNOREK
sunorek@sunorek.ee
www.sunorek.ee

Lisätty: 19.01.2009