Articles and news

Vali Roosikuninganna 2011!

Käes on rooside aeg, maagiline õitsemise aeg!
Aianduskeskus Hansaplant on selle aasta sortimenti valinud 45 tippklassi roosisorti Euroopa neljalt suurimalt roosiaretajalt: Kordes, Tantau, Meilland, Poulsen.
Kõik roosid on kasvanud Aianduskeskus Hansaplant oma puukoolis, mis tagab roosile kõrge kvaliteedi - rikkalikult õitsevad, vastupidavad ilmastikule ja haigustele.

Valida saad 55 erineva roosisordi vahel: peenra-, pinnakatte-, pargi-, roni- ja uus-antiikrooside seast. Sel aastal üllatame teid 13 uudissordiga. Lisaks on uudisena sortimendis tüviroosid ja suured täiskasvanud roosipõõsad 10 ja 20 L pottides.

Kui soovid roosi, mis õitseks kohe esimesel aastal nagu täiskasvus roosipõõsas, siis siin nad on! Ainsana Eestis kasvatame roose 3,5 ja 5,5 L pottides, nii saab taim endale tugevad oksad ja võimsa juurestiku.

Ja et ilu mitte vaka alla hoida, siis taas valime aedade iluduskuninganna "Roosikuninganna 2011". Hääletada saad aianduskeskuses kohapeal ja Facebookis.
Tehnilistel põhjustel kodulehel kahjuks hääletada ei saa. Kõigi hääleandjate vahel loosime välja 5 roosi omal valikul (C3,5 potis). Konkurss kestab 15. juulini.

HEA TEADA!

95% Hansaplanti puukooli sortimendis olevatest roosisortidest on patenteeritud sordid, mis tähistatakse taimesildil märgiga ® ja mille hinnast läheb 0,5-2 eurot sordiaretaja toetuseks. Need, kes peavad lugu ausast kaubast, siis tasub teada, et Hansaplant on Eestis väheseid roosikasvatajaid, kes tasub istikute sordikaitse tasusid korrektselt. Patenteeritud roosisordid on tavaroosidega võrreldes õierikkamad, tugevamad ja haiguskindlamad.

LOE LÄHEMALT sortimendi erilistematest roosidest siit!












Submitted: 07.07.2011

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all