Artiklid ja uudised

Vali Roosikuninganna 2011!

Käes on rooside aeg, maagiline õitsemise aeg!
Aianduskeskus Hansaplant on selle aasta sortimenti valinud 45 tippklassi roosisorti Euroopa neljalt suurimalt roosiaretajalt: Kordes, Tantau, Meilland, Poulsen.
Kõik roosid on kasvanud Aianduskeskus Hansaplant oma puukoolis, mis tagab roosile kõrge kvaliteedi - rikkalikult õitsevad, vastupidavad ilmastikule ja haigustele.

Valida saad 55 erineva roosisordi vahel: peenra-, pinnakatte-, pargi-, roni- ja uus-antiikrooside seast. Sel aastal üllatame teid 13 uudissordiga. Lisaks on uudisena sortimendis tüviroosid ja suured täiskasvanud roosipõõsad 10 ja 20 L pottides.

Kui soovid roosi, mis õitseks kohe esimesel aastal nagu täiskasvus roosipõõsas, siis siin nad on! Ainsana Eestis kasvatame roose 3,5 ja 5,5 L pottides, nii saab taim endale tugevad oksad ja võimsa juurestiku.

Ja et ilu mitte vaka alla hoida, siis taas valime aedade iluduskuninganna "Roosikuninganna 2011". Hääletada saad aianduskeskuses kohapeal ja Facebookis.
Tehnilistel põhjustel kodulehel kahjuks hääletada ei saa. Kõigi hääleandjate vahel loosime välja 5 roosi omal valikul (C3,5 potis). Konkurss kestab 15. juulini.

HEA TEADA!

95% Hansaplanti puukooli sortimendis olevatest roosisortidest on patenteeritud sordid, mis tähistatakse taimesildil märgiga ® ja mille hinnast läheb 0,5-2 eurot sordiaretaja toetuseks. Need, kes peavad lugu ausast kaubast, siis tasub teada, et Hansaplant on Eestis väheseid roosikasvatajaid, kes tasub istikute sordikaitse tasusid korrektselt. Patenteeritud roosisordid on tavaroosidega võrreldes õierikkamad, tugevamad ja haiguskindlamad.

LOE LÄHEMALT sortimendi erilistematest roosidest siit!












Sisestatud: 07.07.2011

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki