Articles and news

Revolutsiooniline valguslahendus

Led valgustuse võidukäik on alanud. Ja esialgsetest Led valgustitega seotud muredest nagu liiga kallis hind, vähene valgusvõimsus, on üle saadud!

Tänaseks on Led lahendused juba tavalistest halogeenlampidest tugevama ja ühtlasema valgusvooga. Just ühtlane valgusriba ja väiksed mõõtmed ning erakordselt väike energiatarbimine ongi Led valgustuse eelisteks. Lisaks on hind tänaseks juba tavaliste kohmakate ja energiakulukate lahenduste tasemel.

Ka Led valgustite paigaldus, mis esialgu oli mõeldud vaid professionaalidele, on nüüdseks lahendatud - kõikidele Ledribadele on olemas vastavad profiilid ja kinnitustarvikud. Just eriliste profiilide puudumine oli probleemiks, miks lõpptulemus ei saanud perfektne.

Tänaseks on Ledekspert´il olemas profiilid mille kasutusvõimalused on piiramatud: nii tööpinnale kööki, kui trepikäsipuu sisse, kui garderoobi riidetoru, kui... jne.


Lai valik ja lõputud võimalused

Ledeksperdi valikus on kolme erineva võimsusastmega led valgusribasid - nõrk, keskmine ja tugev. Näiteks kõige tugevama võimsusega valgusriba on ideaalne köögi töötasapindade valgustamiseks. Nõrgemaid aga madalate riiulite, soklite ja nishide meeleolu valguseks.


Led valgusriba saab lõigata iga 5 cm järgi. Mis tähendab, et on võimalik ise konstrueerida just teile sobiva pikkusega valgusriba, sõltuvalt mööbliprojektist, kus soovite valgusriba kasutada või siis sõltuvalt ruumi sisekujundusest.

Ledeksperti laovalikus on kümne erineva väljanägemisega universaalset profiili erineval moel installeerimiseks. Profiili katte võib valida kas mati või läbipaistva. Profiilile on võimalik lisada küljele lüliti mis jääb silmale praktiliselt nähtamatuks. Soovi korral saab lülituse lahendada ka kaugjuhtimispuldiga.


Led valgusribasid on võimalik kasutada ka välitingimustes, sest olemas on ka ilmastikukindlaid valgusribasid.

Mööblitootjatest ja disaineritest kuni erakliendini

Ledeksperdi klientideks on mööblitootjad, disainerid ja kõik, kes soovivad oma kodu või kontori muuta hubaseks ja tänapäevaseks. On avatud ka e-pood aadressil www.ledekspert.eu, kus saab lihtsamad tooteid koheselt osta arvuti tagant lahkumata.


Lai kasutusvõimalus ja täisteenus ühest kohast

Juhul kui internetist ei saa täit ülevaadet toodetest ja soovite ikkagi ise oma silmaga asja üle vaadata, on seda võimalik teha aadressil Nooruse 1A, Tabasalu, Harku vald. Kõik näidised on väljas ning profiile ja juhtpulte on võimalik näha-katsuda.

Ühtlasi pakub Ledekspert soovi korral koolitust ning nõustab led valgusribade valikul. Led valgusriba tellimiseks peab ainult teadma riba pikkust, tüüpi ja millise võimsusega valgusallikaid soovitakse. Ka paigaldamistööd teostab vajadusel Ledekspert, mille tulemusena saab klient valmis valguslahenduse.

Submitted: 12.03.2012

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all