Articles and news

Mööblifurnituurid ja - tarvikud Agendast

Agenda PRO OÜ on mööblifurnituuri hulgimüügiga tegelev ettevõte, mille ajalugu ulatub 1993. aastasse ja sellest ajast saati on varustatud nii Eesti kui ka Läti ja Leedu mööblitootjaid tarvikute, mehhanismide ja furnituuridega. Ettevõte teeb tihedat koostööd paljude juhtivate köögi-, kontori- ja projektimööbli tootjatega. Tänu kogenud meeskonnale ning valdkonna innovaatilistele ning juhtivatele koostööpartneritele on suudetud klientidele leida toimivad ja efektiivsed lahendused.

Ettevõtte slogan „Teie mööbli sisemised väärtused“ on toodete valikul nende teejuhiks.
Uue aastasaja algus on näidanud, et need, kes panustavad tehnoloogiate arengusse ning keskkonnasäästlikkusele ja ettevõtte efektiivsusele, kuuluvad võitjate ridadesse. See ei tohiks olla ainult eesmärk, see peaks olema elustiil.

Ka Agenda PRO on selle tee endale jalge alla võtnud ning püütakse ennast arendada koos enda klientide ja koostööpartneritega.

Põhitarnijateks on mööblitootjate hulgas tuntud kaubamärgid nagu Grass GmbH, Titus Plus, Lanka ja Muovi Oy, Stala OY, Kunstoff KG Nehl & CO, OgTM, Sige S.p.A., Schulte-Elektrotechnik GmbH, Hawa AG, EKU AG, Planet GDZ AG jne.

 Source: www.agenda.ee

Source: www.agenda.ee

Nüüd on võimalik Agenda PRO OÜ kauplust külastada ka Tallinnas, aadressil Pärnu mnt 160F.

Vaata täpsemalt kodulehelt www.agenda.ee.

Submitted: 13.03.2015

You may also be interested in the following articles

click to see all