Articles and news

5 VÄIKESE RUUMI SISUSTUSIDEED

1. Värvi seinad valgeks

Valged seinad avavad visuaalselt ruumi. Sinu kodu tundub suurem ja helgem, sest valge on suurepärane värv, mis peegeldab naturaalset valgust. Kui sa ei ole valge värvi fänn, siis soovitame kasutada teisi neutraalseid toone (helehall, beež jms).

2. Vali kompaktne peenikeste jalgadega diivan

Selleks, et tekitada väikeses kodus tunnet justkui oleks seal palju ruumi ja õhku, väldi diivaneid, millel puuduvad jalad. Eelista peenikesi diivanijalgu, sest need ei tekitada ruumis visuaalselt suuri katkendeid. Oot-Oot Stuudios on saadaval peenikesed mustast metallist ja saarepuidust jalad.

3. Kasuta vertikaalset pinda

Kuivõrd põrandapind on väikestes ruumides piiratud ressurss, soovitame kasutada oma asjade ladustamiseks seina. Seinale kinnitatavad riiulid võimaldavad hoida põrandapinda muu mööbli jaoks.

4. Paiguta peegel päikselisse kohta

Õigesti paigutatud peeglid aitavad peegeldada korralikult valgust ja lüüa ruumi särama. Leia oma kodus kõige päikesepaistelisem koht ja pane sinna suur peegel.

5. Peida oma asjad

Kui väikeses ruumis on palju asju, võib kogu ruum tunduda kaootilisena. Selleks, et segadust vältida, vali vaid üksikud efektsed elemendid, mida demonstreerida ja peida muu kappidesse ja sahtlitesse ära.

Submitted: 22.02.2019

Oot-Oot Stuudio

Phone:
+372 5373 0049
Address:
Rävala 7, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.