Articles and news

MOLL DISAINLAUAD - IDEAALSED IGAKS ÜLESANDEKS JA VÄLJAKUTSEKS

Tänapäeval aina rohkem kasutust leidva kaugtöö või kodukontori puhul on ülioluline muuta töökoht meeldivaks, mugavaks ja ergonoomiliseks.

Suurepärane võimalus sisustada stiilset ja funktsionaalset kodukontorit on kasutada Saksa tootja MOLL büroolaudu ja toole.
Silmapaistva disainiga, läbimõeldud lahendusega ja sobilike toonidega tekitab MOLLi büroomööbel muljetavaldava aktsendi Sinu kodukontorisse mis ei jäta kedagi külmaks.



Valikus on Unique sarja lauad T7 ja T7 XL - elektriliselt muudetava kõrguse, suure sahtli ja elektriboksiga laua tagaosas. Juurde on võimalik tellida ka nutiseadmete juhtmevaba laadimise lahendus.

Uudse lahendusega laud T5 pakub võimalust komplekteerida endale tõstetava lauaplaadi ja mitmete lisasektsioonidega isikupärase töökoha, kus kõik vajalik saab korrektselt ja käepäraselt "majutatud".

Mõlema lauaseeria juurde pakub MOLL sahtliboksi sobilikes toonides kas siis padjaga või ilma.

Kahtlemata kuulub täiusliku töökoha juurde ka tool - selleks on kindlalt MOll S6 või S9.



Kui aga on plaanis sisustada ideaalne töökoht oma lapsele koolitükkide õppimiseks, siis on parim lahendus MOLLi Champion sarja laud - multifunktsionaalne, võimalik laiendada vastavalt kasvavatele vajadustele ning mis kõige olulisem, parima ergonoomikaga mis on saavutatud koostööna arstide, teadlaste ja inseneridega.

Submitted: 22.02.2022

Informatic OÜ

Phone:
+372 514 4476
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all