Articles and news

7 sisustusnippi, mis töötavad igas olukorras

Soovite kevade lõpuks oma kodu välimust muuta ning sisustada toad nii, et kokku tuleks harmooniline ja atraktiivne tervik? Olulist rolli mängib teie majas või korteris olevate tubade seinte värvivalik, mööbel ja olemas olevad aksessuaarid. Kuid enne sisustamist tuleb enda jaoks välja selgitada, milline on teie sisustamise stiil?

Endale sobivaima stiili leidmiseks soovitame otsida internetist pilte erinevatest tubadest. Pildid annavad teile inspiratsiooni, mis omakorda aitab teil mööbli, värvide, aknakatete,vaipade ja teiste tarvikute osas otsuseid langetada.
Selleks, et sisustamine läheks veelgi ladusamalt oleme teie jaoks kokku pannud hulga kasulikke sisustusnippe, mis töötavad igas olukorras.


1. Valgus
Tubade juures on üheks olulisemaiks punktiks valgus, mis tuleb õuest ning samuti lampidega kaasnev valgus, kui õues on juba pime. Õigesti valitud valgustus muudab teie toad avaraks ja valgusküllaseks. Laualambid, lühtrid, põrandalambid ja led-ribad teie toas
toovad tuppa õige meeleolu ning lisavad toale stiili.

Näiteks üheks heaks viisiks teie eluruumi soojust ja turvatunnet tuua on veidi hämarad põrandalambid toa nurkades. Magamistuppa valitud lamp peaks tekitama koduse tunde.

Toa laevalgusti peab kindlasti suutma kogu toa korraga heledaks teha, kuna pimedatel hommikutel riietudes oleks hea kui näeks, millised riided kapist välja võtad. Samuti õiged laualambid öökappidel suudavad magamistuba mõnusalt hubaseks muuta.

Valikut tehes on kõige olulisem silmas pidada teie lõppeesmärki, mida oma kodus saavutada püüate.

2. Mööbli korraldamine
Inimeste tavaline probleem on teadmatus, kuidas oma elutoamööblit korraldada. Enamasti lükkavad inimesed ühe seina vastu diivani, ning lisavad paar tooli üksteise vastu ja kõik.

Kuid mööbli paigutamine on midagi, mis nõuab veidi rohkem planeerimist ja on väga oluline etapp teie toa kujunduses. Mööblit korraldades valige fookuspunkt ja arvestage liiklusvoogudega - kus teie pereliikmed kõige enam liiguvad. Jätke piisavad vahed sisse ning paigutage mööbel nii, et kõigil mugav oleks.

3. Hankige tuppa taimi
Ükskõik, kas soovite lisada dekoratsiooniks või hoopiski tühja nurka või lauda täita, lisavad toataimed igale ruumile sügavust ja iseloomu. Ilusad rohelised taimed võivad lisada mõnele toale hädavajalikku värvi või tuua tööstuslikus stiilis ruumi värskust.

Taimi võite paigutada savipottidesse, tassidesse, korvidesse - sõltuvalt teie stiilist ja loodava toa välimusest.

4. Detailid igas toas
Pisikesed detailid teie tubades on lihtne sisekujunduse trikk, mis loob ruumides läheduse tunde. Peeglid, kujukesed, dekoratiivpadjad, korvid, küünlad ja palju muud lisavad teie
ruumile kihilisust ja stiilsust.

Samuti annavad juurde palju pisidetailid nagu kardinapuud ja kummuti nupud. Valige oma tuppa ägedad kardinapuud kardinapuud Kaup24 veebipoest!

Vaibad ja voodikatted suurendavad mugavustunnet ja seovad kogu ruumi kokku üheks tervikuks.

5. Kardinad ja rulood
Kardinad räägivad ruumi lõppilme kujundamisel palju kaasa ja selle olulise aksessuaari oskuslikul kasutamisel on võimalik tuba visuaalselt suuremaks muuta. Vali enda koju sobiv
kvaliteetne kardin Kaup24 veebipoest!

Lühikesed aknalauani ulatuvad kardinad sobivad ideaalselt akendele, mida tihti avatakse – näiteks köögi akendele ning tubadele, kus aknad on süvistatud seina. Üle aknalaua ulatuvad kardinad sobivad hästi ruumidesse, kus on kõrged laed.

Kardinatega käib tavapäraselt kaasas ka ruloo. Näiteks, kui ihkate kaitset tugeva päikesevalguse eest, siis aitab teid poolpimendav või valgust läbikumav tekstiilruloo. Kui aga soovite, et teie tuba oleks kottpime siis sobib teile suurepäraselt aknaraamiga kokkusobiv pimendav ruloo. Kaup24 valikust leiate kindla peale enda koju ilusad ja stiilsed rulood. Tutvuge valikuga juba täna!

6. Maalid ja pildid seinale
Tühjad seinad on märk puudulikust ruumist. See ei tähenda, et peate täitma iga seina elementidega, kuid seinte kaunistamine kunstiga on siiski oluline osa sisekujunduses.
Kindlasti pole oluline, et maal teie seinal on kallis ja eriline.

See, mida üks inimene peab kunstiks, võib drastiliselt erineda sellest, mida keegi teine ​​arvab. Te võite riputada üles oma laste tehtud pilte või vanu joonistusi. Viimasel ajal on väga populaarseks saanud ka perepiltide väljaprintimine, ning just suurele lõuendile, mis asetatakse diivani taha seinale.

7. Suured vaibad
Suurte vaipade kasutamine teie tubades on oluline, ning selleks on mitu põhjus - esiteks muudab see teie toa hubasemaks ja teiseks hoiab see põrandat korras. Kui soovite oma diivani alale lisada vaiba, peaksite kindlasti veenduma vaiba suuruses. Reegel on see, et kogu mööbel peaks asetsema vaiba peal.

Vaiba värvi ja materjali valikul võtke arvesse oma olemasolevat mööblit ja detaile. Kui teie majapidamises on koduloomi on soovitatav võtta vaibad, mis ei ime enda sisse tohutult karvu ega üleliigset tolmu, ning mida on lihtne puhastada.

Loodame, et need nutikad sisekujunduse näpunäited aitavad teil luua ühtseid ja õnnelikke ruume, kus elada!

Submitted: 17.05.2021

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all