Articles and news

TERRASSIMÖÖBEL OOT-OOT STUUDIOS


Funktsionaalne mooduldiivan MOOD on terrassimööbel, millel on kolme tüüpi mooduleid: nurgamoodul, istmemoodul ja tumba. Hoolimata minimalistlikult rangest vormist on MOOD väga mõnus istumiskoht.

Eri moodulitest on võimalik luua erinevaid paindlikke komplekte – väikesest kahekohalisest diivanist kuni põnevate nurgeliste lounge-tüüpi lahendusteni. Terrassimööbli mooduleid saab omavahel ühendada spetsiaalsete põhja alla peidetud klambritega. Kui grilliõhtule on oodata rohkem külalisi, siis on palju mõnusam vestelda kui saab istuda pigem üksteise vastas kui kõrval ühes reas. Sellisel juhul võib erinevad moodulid omavahel lahti ühendada ja ühest diivanist teha kaks või hoopis kasutada mooduleid eraldi tugitoolidena. Lisaks on moodulid väga kerged nii, et neid on vajadusel kerge liigutada.



MOOD aiamööbli mooduleid on võimalik panna ka murule ilma, et jalad maa sisse vajuks. Jalad on valmistatud painutatud metallist, need on tsingitud ja pulbervärvitud, et kaitsta jalgu roostetamise eest. Mooduldiivani karkass on ehitatud veekindlast vineerist, et anda aiamööblile pikk eluiga.


MOOD terrassimööbel on valmistatud spetsiaalsest välistingimustele disainitud poroloonist. Kui tavaline poroloon on nagu švamm, siis MOOD välimööblil kasutatav poroloon laseb vee endast läbi. MOOD on kaetud vee- ja UV-kindla kangaga, mis on valitud spetsiaalselt välitingimustes kasutamiseks. UV-kiirguse kaitse hoiab kangast kiire pleekimise eest, ning õige töötlus teeb puhastamise lihtsaks ja kaitseb kangast mustuse eest. Nagu ka poroloonil on kangal samuti väga hea vee läbilaskevõime ja seetõttu ei pea neid ka vihma eest katuse alla viima, sest diivan kuivab kiiresti. Lisaks pakume spetsiaalselt terrassimööblile valmistatud katteid. Nii võib hoiustada meie välimööblit õues ka aastaringselt.

MOOD on mooduldiivan, millel saab end mugavalt sisse seada hommikuse kohvi kõrvale, nautides esimesi päikesekiiri või õhtul sõpradega grillides. Naudi suve Oot-Oot Stuudio uuel mõnusal mooduldiivanil!


Tutvu MOOD välimööbli kollektsiooniga Oot-Oot Stuudio Tallinna salongis, aadressil Rävala 7 – www.oot-oot.com.

Vaata terrassimööbli MOOD komplekte meie E-POES

Submitted: 17.05.2023

Oot-Oot Stuudio

Phone:
+372 5373 0049
Address:
Rävala 7, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Message not sent. Fill in all fields.