EHITUS

Küproki värk..

gza 12.05.2008 21:53

Tere , mul selline küsimus/probleem , et kuidas peab või õigemine millega täita otse kokku jooksvaid küproki vahel olevaid pragusi( St kui nagu kaks küproki plaati kokku panna , aga nad ei tule lohu kohtadega kokku)
Ma olen näinud et tehakse pragu noaga laiemaks ja suuremaks , ja siis pannakse midagi sinna + siis hiljem pahtel jne . Ma ise olen pannud erinevaid silikone , aga varsti tuleb ikka pragu sisse. Et mis nagu sinna vahele panema peaks ?

Tänud

Tsiteeri

gza 14.05.2008 14:52

Suured tänud kõigile , nii abivalmis on inimesed.. :X

Tsiteeri

Keragumi 14.05.2008 15:55

proovi või kui selle sinine toon ei sobi siis Soudali kateusemastiks annab ka hästi venima.

Tsiteeri

alar 07.06.2008 03:27

tee kipsi noaga servadesse faasid ja lase makrofleksi.makro aitab kõikide kipsi liitekohtatel.siis pahtelda koos lindiga.

Tsiteeri

Voller 02.07.2008 19:23

Mina panin Knauf Perlfix liitekohtadel,teip,Sheetrock vuugipahtel.
Rahulikult ja praod siiani pole.
Veendu et liitekohad on kruvidega (samm 15cm,karkass alla)kinnitatud

Tsiteeri

Haluan sähköpostiin viestiä, jos siihen viestiin vastataan.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.